Cursus Healen

Cursus Healen

Deze cursus wordt alleen individueel gedaan

Cursus leer Healen met Lichtenergie

Leer werken met deze healingsmethode waarin je werkt met Lichtenergie. Je brengt hiermee het energieveld en chakra’s in balans.

Healen

De uitstralende energie staat in verbinding met het fysiek lichaam via de chakra’s, die elk op hun beurt gekoppeld zijn aan organen en meridianen… … Door een healing, krijg je de kans om gedachteconstructies, niet langer werkende overtuigingen, emotionele en lichamelijke blokkades bewust te worden en los te laten… Deze hebben direct ook invloed op het lichaam omdat bepaalde overtuigingen worden losgelaten.

Wat krijg je voor deze cursus

* 5 dagdelen  ca 1,5 uur waarin je de principes leert van Healen met Lichtenergie
* De basis principes om je af te stemmen op je hogere bewustzijn
* Basis Chakra kennis
* Visualisaties en waarnemingen
* Certificaat, deze ontvang je nadat je met tenminste 5 personen hebt geoefend en je het persoonlijke coaching gesprek hebt gedaan.
* 1 persoonlijk coaching gesprek
* 2 terugkom momenten  waarbij ervaringen worden gedeeld

Nadat je de cursus hebt gedaan is het de bedoeling dat je gaat oefenen met mensen thuis. Nadat je een verslag hebt gemaakt van tenminste 5 personen die bij jou een Healing hebben gedaan wordt dit tijdens een persoonlijk  1  op 1 coaching gesprek met jou besproken.

Wat kan je verwachten:

Persoonlijke begeleiding, coaching en 2 terugkom momenten om de dingen met elkaar te bespreken en de vorderingen te overleggen.

De locatie

Locatie Praktijk Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt

Kosten 350 euro

Mocht je vragen hebben over deze cursus stuur dan een mail naar watertime.nl@gmail.com of bel of WhatsApp naar 06-41719250

Groet Marko de Jong