Energetische Healing

Energetische Healing

Energetische healing.  Een mens bestaat, behalve uit het fysieke, ook uit vele energielichamen. Door de inkleuringen uit het verleden, angsten en emoties zijn deze vaak uit balans gebracht. Bij een energetsiche healing mogen we werken aan een herstel van je energielichamen, de chakra’s en je aura.

Een energetische healing is een waardevolle behandeling en vaak door vele mensen wordt vergeten.

Zoals een masseur via je lichaam je opgehoopte spanningen kan weg masseren, kan iemand die jou een energetische healing geeft, je helpen om onnodige energetische ballast los te laten. Bovendien kun je leren om jezelf energetisch te beschermen. Dat houdt in dat je leert om de sferen, stemmingen en emoties weliswaar waar te nemen, maar niet over te nemen.

Een energetische healing is een techniek waarbij vaak met handoplegging energie vanuit het universum wordt gestuurd naar de plekken in het lichaam of de geest waar een onbalans is ontstaan. Mens spreekt wel van energieblokkades, die ervoor kunnen zorgen dat je chronisch moe bent, laag in je energie zit of vage lichamelijke klachten hebt.

We hebben eerst een kort gesprek over de reden waarvoor je komt. Daarna ga ik aan het werk: terwijl ik op je afstem, voel ik met mijn handen waar energetische ballast losgelaten wil worden.

Werken aan de Chakra’s Door de chakra’s op een bepaalde manier te masseren en te reinigen worden ze schoon en ontdaan van ongewenste energie en kunnen ze zich weer vullen met goede, positieve energie. De behandeling werkt door de kleding heen en heeft een ontspannende en helende werking op het hele lichaam. Je hoeft je voor een healing dan ook niet uit te kleden.

Tijdens de behandeling krijg ik informatie door die ik je mag aanreiken. Die informatie heeft meestal betrekking op vragen, ervaringen, klachten of problemen waar je mee rond loopt in je huidige leven. Na de healing kun je verdere stappen zetten om je leven weer een nieuwe, andere richting te geven.

Wat kunt U ervaren:

  • Herstel van balans in je energielichamen
  • Geeft innerlijke rust
  • Werkt aan het herstellende vermogen van jezelf
  • Ontladen van emotionele stress
  • Ruimt oude emoties op
  • Ontspanning
  • Hersteld de verbinding in jezelf

De kosten zijn 40 euro voor een behandeling van ca een uur.

Deze behandeling wordt gegevens door zowel Bianca als Marko