Coach Marko de Jong

Coach Marko de Jong

Geef jezelf een cadeau en dat ben jij! Waar ben jij naar op zoek? Een deel van jezelf of heb je bijvoorbeeld bepaalde angsten die je wilt overwinnen. Mis je bijvoorbeeld zelfvertrouwen of blijf je hangen in patronen die zich steeds herhalen. Het is niet fijn als je in die cirkels zit en niet verder komt. Vaak heeft het te maken met onbewuste aspecten, levenslessen en inzichten die je mist. Het kunnen ook conditioneringen zijn, aangeleerd gedrag, met inzichten die ik je aanreik kun je die gaan omzetten naar realiteit en voldoening in je leven.

Wat kan ik als coach concreet voor je betekenen:

Inzichten in je actuele situatie, waar loop je vast en waar wil je naar toe.
Zichtbaar maken van conditioneringen (angsten) en aangeleerd gedrag die jou afremmen om verder te komen en de juiste stappen te zetten.
Jou te leren om in het NU te leven en je 6e zintuigen te gaan gebruiken. (intrinsieke motivatie)
Samen met jou een nieuw vertrekpunt in je leven te bepalen en te verankeren.
Energetisch balans brengen (je rugzak wat leger maken), zodat je de juiste stappen kunt gaan zetten.
Ik ben nu  ruim jaar 11 jaar actief bezig met ( holistisch ) coaching, het woord ‘holisme’ stamt af van het Griekse woord ‘holon’. Dit betekent ‘heel’. Een synoniem is alomvattend. Holisme is een filosofie, levensvisie, of levensovertuiging. Er wordt daarbij van uitgegaan dat alles met elkaar verbonden is. ( alles is terug te vinden in jouw potentieel)

Jouw unieke zelf = je potentieel
Ontstaan uit de grondwoorden “potentie” en “krachtig” en verwijst naar alle dingen waar je succesvol in kunt zijn zoals je gaven, talenten en natuurlijke vermogens die je dan ontwikkelt en gebruikt. In de coachsessies wordt ruim aandacht gegeven aan dit aspect.
Vanuit je unieke zelf, jouw potentieel ontstaat er een natuurlijke manier van bewegen en handelen in jouw leven. Je maakt dus vanuit je eigen ziel, je authentieke kern automatisch de juiste keuzes. Er ontstaat balans op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Je kunt bij mij terecht voor een coachgesprek of een spirituele kaartlegging. Ook geef ik regelmatig workshops, o.a. kaartleggen lenormand, healen met chakra’s en visieontwikkeling. En ik doe ook spirituele huisreinigingen

Een coachsessie kost 50 euro voor ca 60-90 minuten. Ik heb ook een persoonlijke website www.markodejong.nl

Mocht je vragen hebben, neem dat gerust contact op via het contactformulier of bel +31 6 41719250

Een hartelijke groet,
Marko