Flower of life drinkflessen

Flower of life drinkflessen

Koperen drinkfles Flower of Life 29,95 euro
Drinkflessen van koper (tamba) worden in India al meer dan 200 jaar gemaakt en gebruikt. Volgens de oude Indiase  Ayurveda, helpt het drinken van water uit een koperen fles om de drie energieën die door het menselijk lichaam circuleren, de Dosha’s (Vata- lucht element, Kapha- water element en Pitta vuur element), te balanceren. Yogi & Yogini Koperen Drinkfles is ontworpen en geproduceerd vanuit dit gedachtengoed.

  • Het genot om zuiver water te drinken
  • Alleen geschikt voor water. Niet voor melk, citrus en zure vloeistoffen

Schoonmaak- en onderhoudsinstructies
Niet in de vaatwasser wassen.

Reinig met natuurlijke zeep, zachte spons en water op kamertemperatuur.
Om het koper te laten glanzen gebruik citroenpartjes of koperpoets.
Niet blootstellen aan direct zonlicht

NB: Koper verkleurt in de loop der tijd t.g.v. oxidatie.
Tevens kan het materiaal ‘vlekken’ vertonen.
Dit zijn beide natuurlijke eigenschappen van koper en heeft geen negatief effect op het drinken uit een koperen fles als deze.

Soulbottle Bloem des Levens drinkfles, 29,95 euro
‘S werelds schoonste drinkfles met een mooi Bloem des Levens ontwerp. Italiaans glas met Duitse Swing-top. Per verkochte Soulbottle gaat 1 € naar schoon drinkwater projecten van Viva con Agua.

Productspecificaties
– Koolstof neutraal geproduceerd
– 100% vrij van plastic
– Carbon-neutraal vervoerd
– 100% veganistisch
– Neutrale smaak
– Waterdicht
– Gemakkelijk om vast te houden
– Comfortabel om uit te drinken
– Geschikt voor in de vaatwasser.

Soulbottles – duurzame, gemakkelijke, schone en aantrekkelijke waterdrinkflessen
Duurzaam: Soulbottles zijn 100% plastic vrije drinkflessen geschikt voor het dagelijks leven en gemaakt van hoog kwaliteit Italiaans glas. Gemakkelijk: Soulbottles hebben een 29 mm mond opening, wat de optimale afmeting is om uit te drinken.
Schoon: omdat ze vrij zijn van weekmakers en giftige stoffen en door de productie, het vervoer en de daaruit voortvloeiende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door het bedrijf voor het einde van ieder jaar. Op basis van de eerste berekeningen bespaart Soulbottle 35 Kg Co²en 3 kg plastic per verkochte Soulbottle.

Soulbottles is zich ervan bewust dat niet iedereen toegang heeft tot schoon drinkwater. Dit is de reden waarom Soulbottles samen werkt met Viva con Aqua. Voor betere toegang tot schoon drinkwater, wereldwijd.

De levensbloem bevat een geheim symbool waardoor je het belangrijkste en heilige patroon in het universum kunt ontdekken. Dit is de bron van alles dat bestaat; het wordt de vrucht van het leven genoemd. Het bevat 13 informatiesystemen. Elk legt een ander aspect van de werkelijkheid uit. Aldus kunnen deze systemen ons toegang geven tot alles, variërend van het menselijk lichaam tot de sterrenstelsels. In het eerste systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om een moleculaire structuur en elke levende cellulaire structuur die in het universum bestaat te creëren. Kortom, elk levend wezen.

 

Indien U producten wilt bestellen kunt U een mail sturen naar info@quarius.nl of een app naar Marko 06-41719250 wij geven dan aan wat de verzendkosten zijn en kunnen tevens de gegevens uitwisselen. Onze bankgegevens zijn Rabobank; NL31RABO 0133555305 tnv Quarius