Flower of life wanddecoratie

Flower of life wanddecoratie

De Flower of Life, de bloem des levens, een prachtig kosmisch symbool voor in je woonkamer, kantoor of werkruimte.

De Flower of Life, de bloem des levens, een prachtig kosmisch symbool voor in je woonkamer, kantoor of werkruimte.

Deze Flower of Life is te koop in diverse materialen en afmetingen.

De code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum. Op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code besloten ligt binnen ons eigen DNA. Daarom is de Flower of Life de blauwdruk van de creatie.

Kies je voor licht berkenhout of wat donkerder notenhout fineer, het strakke witte acryl of de transparante finesse.

Introductiekorting 

Berken hout
afmeting 59 cm kost 89 euro, nu met introductiekorting 69 euro 
afmeting 30 cm kost 49 euro, nu met introductiekorting 39 euro

Donker hout fineer
afmeting 59 cm kost 116 euro, nu met introductiekorting 89 euro
Afmeting 30 cm kost 69 euro, nu met introductiekorting 58  euro

Acryl wit
afmeting 59 cm kost 134 euro, nu met introductiekorting 99 euro
Afmeting 30 cm kost 78 euro, nu met introductiekorting 59 euro


Acryl transparant
afmeting 59 cm kost 134 euro, nu met introductiekorting 99 euro
Afmeting 30 cm kost 78 euro, nu met introductiekorting 59 euro

Door met de heilige patronen te werken breng je een hogere frequentie in je leven, de code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum. De Flower of Life herbergt de kennis van alle geometrische vormen die er bestaan en bevat alle informatie over de harmonische samenhang. Van muziek, licht, geluid, groeipatronen van planten mensen en dieren. De bewegingen van de planeten en de evolutie van alle sterren en sterrenstelsels volgen dit eenvoudige patroon en wordt als zeer heilig beschouwd. In de oude tijd bestudeerden de ingewijden de patronen die binnen in de Flower of Life symbool zitten. Het is aan ons of we deze oeroude wijsheid en kennis willen gebruiken of niet. De wijsheid die de Flower of Life bezit hebben wij allemaal. Stel jezelf open om die wijsheid weer toe te laten!

De Flower of Life is een gemeenschappelijk symbool van vele spirituele en religieuze leerstellingen over de hele wereld. Het is een van de oudste heilige symbolen. Het is een geometrische vorm die is opgebouwd uit meerdere overlappende cirkels van dezelfde grootte. Er is een enorme hoeveelheid informatie en kennis die kan worden opgedaan met het begrijpen van de Flower of Life. Het wordt beschouwd als de heilige geometrie die oude religieuze waarde bevat en te vatten is geeft de fundamentele vormen van ruimte en tijd.

De oudste afbeelding van de bloem van het leven die de mens is de tempel van Osiris in Abydos, Egypte. Veel afbeeldingen worden ook gevonden binnen veel oude culturen in veel verschillende landen, waaronder: Israël, Turkije, Ierland en op nog veel meer plaatsen bijvoorbeeld zelfs in de Verboden Stad in Beijing.

Wat is de betekenis van de Flower of Life als heilige geometrie?

Bepaalde nummers hebben vanuit oude tijden een symbolische betekenis gehad in het dagelijkse leven. Vormen zoals driehoeken, zeshoeken en achthoeken worden beschouwd als een fysieke manifestatie van een getal. Hierdoor worden deze getallen gezien met een hogere vibrationele waarde vanwege het gegeven dat ze zichtbaar zijn in een vorm.

Leonardo da Vinci was zeer geïnteresseerd in de Flower of Life en bestudeerde zijn vorm en wiskundige eigenschappen. Hij was ook geïnteresseerd in de manier waarop de Flower of Life aansloot op de fysieke werkelijkheid en bewustzijn. Leonardo tekende de Flower of Life en stond bekend om het gebruik van de Gulden Snede van Pi in zijn kunst. Ook wel bekend als de Fibonacci spiraal die afgeleid is van het Flower of Life patroon. De reeks getallen die hier bij hoort: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34… is samengesteld nummer is samengesteld door het optellen van de 2 vorige nummers. Dit is bijzonder want deze wiskundige vergelijking komt terug in alle levende wezens en zelfs in ons Melkweg stelsel.

Mocht je belangstelling hebben, je bent altijd welkom om te komen kijken en eventueel een exemplaar mee te nemen. Ook kunnen ze verzonden worden. Inpakken en verzenden kost 12,50 euro.

Te koop bij Quarius
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@quarius.nl
www.quarius.nl

Marko 06-41719250

Andere pagina’s