Holistische en spirituele avonden

Holistische en spirituele avonden

Spiritualiteit, Holisme en bewustwording door Marko de Jong

Praatgroep Spiritualiteit en Holisme  over van alles wat met spiritualiteit en bewustwording te maken heeft met als thema; “Herinner wie je bent” Je leert om op deze avonden actief met jouw spiritualiteit en bewustwording om te gaan. Vaak zijn we onszelf verloren door levenservaringen of verantwoordelijkheden. Het gaat erom dat je weer terugkomt in jezelf. Alle potentie en informatie ligt opgeslagen in jezelf. Op deze avonden krijg je informatie en maak je contact met anderen door ook naar hun inzichten te luisteren.

Holistische visie 

Het betekent niets minder dan dat je naar het allesomvattende kijkt. Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’.
Een holistische visie gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden.
Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt.
Het geheel is een systeem, en in een systeem is alles met elkaar verbonden.

Als mens kun je er voor kiezen om bewust te worden van jezelf en van alles om je heen.
Je leven te leven in harmonie met je eigen essentie en met anderen.
De eenheid die wordt gevormd door lichaam, geest en ziel zijn de basis voor deze bewustzijnsontwikkeling in jezelf.

“Alles is met elkaar verbonden”

Elke week is er een bijeenkomst waar we praten over spiritualiteit en bewustwording. Samenzijn staat centraal in deze bijeenkomsten. Samen leren, samen delen, samen ontvangen. In je bewustzijn hoef je alleen te herinneren wie je bent. Iedereen is welkom, of je nu bekend bent met deze materie, of je zelf een praktijk hebt of dat je begint om jezelf te ontdekken. Sommige dingen ontstaan vanzelf! 

Het zijn praatavonden waarin je zelf ook actief bent, soms is het een meditatie en een andere keer gaan we met helderziende waarnemingen werken. Je gaat vaak ook zelf aan de slag met materialen om tot een dieper bewustzijn te komen.

Allerlei thema’s komen aan bod, gronden, aarden, huisreinigingen, je zelf, chakra’s, hoe leg je een kaart, wat doe je met kaarten, hoe leer je werkelijk voelen, jouw ziel, zielenpad, inzicht, bezinning, het AL, het ZIJN, geboorte, Engelen, loslaten hoe doe je dat, jouw kern, hoe leer je waarnemen, waar vlucht je nog voor, emoties en jouw bewustwording, werken met energie noem maar op.

Het zijn 5 avonden
Prijs is 125 euro voor 5 avonden inclusief koffie, thee of water
Maximaal 5 mensen kunnen deelnemen
Tijd van 19.00 uur tot 21.00 uur

Data:

Mocht je belangstelling hebben stuur dan een bericht, bel 06-41719250 of mail naar info@quarius.nl

Waar wordt dit gehouden:

Praktijk Quarius
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@quarius.l 
www.quarius.nl

Met verbindende groet,

Marko