Huisreinigingspakket

Huisreinigingspakket

Huisreinigingspakket 100 gram pontificaal kerkewierook + 2 rollertjes kooltjes 10 euro

Door het energetisch reinigen van je huis, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten..U krijgt bij ons een uitleg hoe u deze wierook het beste kunt gebruiken

Door het energetisch reinigen van je huis, kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Heel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

Indien U producten wilt bestellen kunt U een mail sturen naar info@quarius.nl of een app naar Marko 06-41719250 wij geven dan aan wat de verzendkosten zijn en kunnen tevens de gegevens uitwisselen. Onze bankgegevens zijn Rabobank; NL31RABO 0133555305 tnv Quarius