Marko de Jong

Marko de Jong

Hallo, ik ben Marko de Jong, in de afgelopen 25 jaar heb ik diverse holistische verdiepingstrajecten gedaan en ben nu 11 jaar bezig met actieve coaching. Als coach ben ik zeer realistisch, aards en to the point. Ik kan me goed inleven en identificeren met jouw situatie en zie als het ware oplossingen die jou weer verder helpen. Veel mensen zijn op zoek naar purpose ( the why) waar ze zich mee kunnen verbinden en identificeren. Het leven is een constant leerproces (trial and error), om het potentieel te ontwikkelen en de juiste balans te vinden.

Met veel plezier coach ik al ruim 11 jaar in mijn praktijk en op locatie. Mijn voldoening en passie vind ik in jouw groei en ontwikkeling.(Guide)

De laatste jaren ben ik mij meer gaan focussen op visies, creatieve waarnemingen voor zowel individuen als organisaties. Een visie is belangrijk (purpose and passion) om een positieve voorwaartse beweging te creëren.

Je kunt bij mij terecht voor een coachgesprek of een spirituele kaartlegging. Ook geef ik regelmatig workshops, o.a. kaartleggen lenormand, healen met chakra’s en visieontwikkeling. En ik doe ook spirituele huisreinigingen

Een coachsessie kost 50 euro voor ca 60 minuten. Ik heb ook een persoonlijke website www.markodejong.nl

Mocht je vragen hebben, neem dat gerust contact op via het contactformulier of bel +31 6 41719250

Een hartelijke groet,
Marko