Coaching en ontwikkeling

Coaching en ontwikkeling

Jouw unieke zelf. Waar ben jij naar op zoek? Een deel van jezelf of heb je bijvoorbeeld bepaalde angsten die je wilt overwinnen. Mis je bijvoorbeeld zelfvertrouwen of blijf je hangen patronen die zich steeds herhalen. Het is niet fijn als je in die cirkels zit en niet verder komt. Vaak heeft het te maken met levenslessen en inzichten die je mist. Het kunnen ook conditioneringen zijn, aangeleerd gedrag, met inzichten die ik je aanreik kun je die gaan omzetten naar realiteit en voldoening in je leven.

Ik ben nu zo’n 15 jaar actief bezig met coaching, spiritualiteit, holisme en bewustwording. In alle stromingen zag ik maar één overeenkomst. Alles ontstaat vanuit jouw unieke zelf en vanuit jouw realiteit. Er is namelijk helemaal niets wat buiten jezelf gezocht hoeft te worden.

Jouw unieke zelf, je potentieel komt van de grondwoorden “potentie” en “krachtig” en verwijst naar alle dingen waar je succesvol in kunt zijn zoals je gaven, talenten en natuurlijke vermogens die je dan ontwikkelt en gebruikt. In de coachsessies wordt ruim aandacht gegeven aan dit aspect.

Vanuit je unieke zelf, jouw potentieel ontstaat er een natuurlijke manier van bewegen en handelen in jouw leven. ( jouw flow)  Je wordt vanzelf succesvol in waar je mee bezig bent omdat je vanuit je eigen authentieke kern de juiste keuzes maakt en er automatisch balans ontstaat op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau.

Wat ervaar je met leven vanuit jouw unieke potentieel:

  • Gelukkig zijn met wie je bent.
  • Vrijheid in jezelf en je geeft vrijheid aan de wereld om je heen.
  • Je stuurt je leven aan vanuit innerlijk leiderschap.
  • Er is geen angst meer om de juiste stappen te zetten.
  • Je leeft in balans met jezelf.

Een coachgesprek duurt ca 1,5 uur en kost 50 euro, voor een afspraak bel met Marko 0641719250

Groet Marko