Chakra healing bij Quarius door Marko de Jong

Chakra is Sanskriet voor wiel, rad of schijf en is afkomstig uit het tantrische Hindoeïsme. Met deze ronddraaiende wielen kunnen we Chi, pure levenskracht, opnemen.

Chakra Healing Limburg QuariusDeze chakra´s zijn verbonden met de zeven zenuwknooppunten die zich tussen het staartbeen en de kruin bevinden in ons lichaam. Elk zenuwknooppunt staat in verbinding met vitale delen en organen in ons lichaam en hebben een belangrijke functie als het gaat om bewustzijn, ontwikkeling, groei en inzicht.

Chakra’s zijn wielen, die als de wachters van de goddelijke wil functioneren. Dit kunnen ze zijn doordat ze de goddelijke wil van een hoger organisme volledig zuiver kunnen vertalen naar een lager organisme. Een Chakra is het meest verfijnde orgaan dat het leven ooit heeft voortgebracht. Het weerspiegelt het leven zelf.

Blokkades ontstaan dan ook al vaak op onbewust niveau, nog voor het merkbaar is in het lichaam. Door het zuiveren van de chakra´s maak je blokkades helder en kan de energie weer beter stromen en voel je dat er meer ruimte komt in jezelf. Deze healing werkt ook diep door in je fysieke lichaam.

Wat doe ik als healer bij een Chakra Healing

Door de chakra’s op een bepaalde manier te masseren en te reinigen worden ze schoon en ontdaan van ongewenste energie en kunnen ze zich weer vullen met goede, positieve energie. De behandeling werkt door de kleding heen en heeft een ontspannende en helende werking op het hele lichaam. Je hoeft je voor een healing dan ook niet uit te kleden.

Tijdens de behandeling krijg ik informatie door die ik je mag aanreiken. Die informatie heeft meestal betrekking op vragen, ervaringen, klachten of problemen waar je mee rond loopt in je huidige leven. Na de healing kun je verdere stappen zetten om je leven weer een nieuwe, andere richting te geven.

De prijs voor deze behandeling is 50 euro en duurt ca een uur
Voor meer info of een afspraak kun je bellen met Marko 06-41719250

Groet Marko