Cursus Kaartleggen Lenormand in Limburg 

Cursus Kaartleggen Lenormand Quarius LimburgBen je klaar om een cursus kaartleggen Lenormand te komen doen?

Sta klaar om de sluimerende kracht van je intuïtie te ontketenen! Ontdek de magie van de Lenormandkaarten tijdens de cursus kaartleggen Lenormand in Limburg, gepresenteerd door Marko de Jong.

Dompel jezelf onder in de kunst van intuïtieve ontwikkeling en laat de Lenormandkaarten je gids zijn op een reis door verleden, heden en toekomst. Deze cursus kaartleggen Lenormand biedt een unieke kans om je invoelingsvermogen en waarnemingsvaardigheden te verfijnen, zowel voor persoonlijke groei als voor het verlenen van inzicht aan anderen.

In vijf krachtige avonden, gehouden van 18.30 tot ca. 20.00 uur, leer je de betekenissen van de kaarten kennen en verdiep je je in verschillende legmethoden. Van vraag en antwoord tot totale leggingen, deze cursus kaartleggen Lenormand biedt een grondige verkenning van de mogelijkheden van Lenormand.

De cursus kaartleggen Lenormand vindt plaats in de inspirerende omgeving van Praktijk Quarius, gelegen aan de Pater Tilliestraat 21, 6325 AL Berg en Terblijt. (Limburg)  Hier zullen maximaal 5 deelnemers samenkomen, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en groei.

Zelf heb ik jarenlang de kracht van de Lenormandkaarten gebruikt om diepgaande inzichten te verschaffen aan anderen, en nu deel ik deze kennis graag met jou.

Wil je deelnemen aan deze betoverende reis? Neem dan contact op via info@quarius.nl of bel naar 06-41719250 om je plek te reserveren of voor meer informatie.

Deze cursus kaartleggen Lenormand is op aanvraag, mocht je hem willen komen doen dan heb ik minimaal 2 personen nodig, tot een groepje van maximaal 5 personen.

Er wordt wel wat thuisstudie van je verwacht om de korte betekenis van kaartjes te leren kennen, hoe eerder je die eigen maakt, hoe eerder je het verhaal kan zien!

Deze Cursus kaartleggen Lenormand brengt je buiten het leren van de kaarten ook een stuk zelfinzicht van waar je nu staat en waar je naartoe kunt groeien.

Klaar om je intuïtie te laten schitteren? Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen!

Met hartelijke groet,

Marko

Cursus Kaartleggen Lenormand Geschiedenis

Cursus kaartleggen Lenormand in Limburg QuariusMadame Lenormand, een naam die als een zachte echo door de geschiedenis van de kaartlegging resoneert, als een fluistering van het mystieke verleden naar het betoverde heden. Haar gave, een lichtstraal van het goddelijke, doordrongen van de fluisteringen van het universum, werd geboren uit een diepe verbinding met de kosmos en een intuïtie die als een eeuwige stroom door haar aderen stroomde.

Marie-Anne Adélaïde Lenormand, Alençon, 27 mei 1772 – Parijs, 23 juni 1843, beter bekend als Mlle Lenormand, was een beroemd Frans helderziende en kaartlegster, die onder meer het huwelijk, de kroning, maar ook de val van Napoleon Bonaparte voorspelde. Zie Wikipedia

Met haar kaarten, kaarten die als poorten naar de ziel fungeren, ontsloot Madame Lenormand de geheimen van het leven zelf. Elke kaart, een klein meesterwerk van symboliek en mysterie, onthulde een verhaal, een pad, een bestemming. Haar handen, gezegend met een aanraking die de grens tussen werelden vervaagde, lieten de kaarten dansen op tafels van eikenhout, terwijl de geur van wierook de lucht vulde en de aura van verwachting omhulde.

Voor degenen die haar raadpleegden, was Madame Lenormand meer dan een zieneres; ze was een gids door het labyrint van het leven, een baken van hoop in tijden van duisternis. Haar woorden waren als parels van wijsheid, elk zorgvuldig gekozen en doordrenkt van de diepe kennis van de kosmos. Met een blik, een glimlach, kon ze de sluiers van onwetendheid doorbreken en de waarheid onthullen die verborgen lag in de diepten van de ziel.

Het leggen van de kaarten was voor Madame Lenormand geen eenvoudige handeling, maar een heilige ceremonie, een ritueel van verbinding tussen mens en universum. Met elke kaart die werd omgedraaid, opende zich een venster naar het onbekende, een venster dat leidde naar inzicht, genezing en verlichting. Haar kaarten waren als een spiegel die de ziel weerspiegelde, onthullend wat verborgen lag en wat nog moest komen.

Vandaag de dag, zoals in vervlogen tijden, blijft het leggen van de kaarten een bron van verwondering en betovering voor degenen die de roep van het mysterie beantwoorden. In de handen van een bekwame ziener of zieneres worden de kaarten meer dan slechts stukken karton; ze worden een venster naar de diepten van de menselijke ervaring, een kompas dat ons leidt op onze reis door het leven.

Moge de geest van Madame Lenormand voortleven in de kaarten die ze heeft achtergelaten, en moge haar erfenis van wijsheid en compassie ons blijven inspireren op onze eigen reis naar inzicht en vervulling.