De Flower of Life is een gemeenschappelijk symbool van vele spirituele en religieuze leerstellingen over de hele wereld. Het is een van de oudste heilige symbolen. Het is een geometrische vorm die is opgebouwd uit meerdere overlappende cirkels van dezelfde grootte. Er is een enorme hoeveelheid informatie en kennis die kan worden opgedaan met het begrijpen van de Flower of Life. Het wordt beschouwd als de heilige geometrie die oude religieuze waarde bevat en te vatten is geeft de fundamentele vormen van ruimte en tijd. 

De oudste afbeelding van de bloem van het leven die de mens is de tempel van Osiris in Abydos, Egypte. Veel afbeeldingen worden ook gevonden binnen veel oude culturen in veel verschillende landen, waaronder: Israël, Turkije, Ierland en op nog veel meer plaatsen bijvoorbeeld zelfs in de Verboden Stad in Beijing. 

Wat is de betekenis van de Flower of Life als heilige geometrie? 

Bepaalde nummers hebben vanuit oude tijden een symbolische betekenis gehad in het dagelijkse leven. Vormen zoals driehoeken, zeshoeken en achthoeken worden beschouwd als een fysieke manifestatie van een getal. Hierdoor worden deze getallen gezien met een hogere vibrationele waarde vanwege het gegeven dat ze zichtbaar zijn in een vorm. 

Leonardo da Vinci was zeer geïnteresseerd in de Flower of Life en bestudeerde zijn vorm en wiskundige eigenschappen. Hij was ook geïnteresseerd in de manier waarop de Flower of Life aansloot op de fysieke werkelijkheid en bewustzijn. Leonardo tekende de Flower of Life en stond bekend om het gebruik van de Gulden Snede van Pi in zijn kunst. Ook wel bekend als de Fibonacci spiraal die afgeleid is van het Flower of Life patroon. De reeks getallen die hier bij hoort: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34… is samengesteld nummer is samengesteld door het optellen van de 2 vorige nummers. Dit is bijzonder want deze wiskundige vergelijking komt terug in alle levende wezens en zelfs in ons Melkweg stelsel. 

De code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum. Op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code besloten ligt binnen ons eigen DNA. Daarom is de Flower of Life de blauwdruk van de creatie. 

De Flower of Life herbergt de kennis van alle geometrische vormen die er bestaan en bevat alle informatie over de harmonische samenhang. Van muziek, licht, geluid, groeipatronen van planten mensen en dieren. De bewegingen van de planeten en de evolutie van alle sterren en sterrenstelsels volgen dit eenvoudige patroon en wordt als zeer heilig beschouwd. In de oude tijd bestudeerden de ingewijden de patronen die binnen in de Flower of Life symbool zitten. Het is aan ons of we deze oeroude wijsheid en kennis willen gebruiken of niet. De wijsheid die de Flower of Life bezit hebben wij allemaal. Stel jezelf open om die wijsheid weer toe te laten! 

Mogelijke uitvoeringen
De Flower of life wordt gratis in NL verstuurd. 
Nu ook voor België gratis geleverd
Lever en productietijd bedraagt ca 3-5 werkdagen. 

Berkehout afmeting 59 cm kost 89 euro
Notenhout fineer afmeting 59 cm kost 109 euro
Acryl wit afmeting 59 cm kost 139 euro
Acryl zwart afmeting 59 cm kost 139 euro
Acryl spiegel goud afmeting 59 cm kost 159 euro
Acryl spiegel zilver afmeting 59 cm kost 159 euro

 

Materiaal
De flower of life is gemaakt van acryl wit, acryl zwart, acryl spiegel goud, acryl spiegel zilver, berken fineer of noten fineer. De dikte is 3mm

Montage
Doormiddel van 1 schroefje (zelf te doen ) word de Flower of Life aan de muur bevestigd. Gaatje waar de schroef doorheen past is in de Flower of Life gemaakt

Reiniging met een beetje vochtige doek kun je het reinigen of afstoffen

Deze Flower of Life is speciaal voor ons gemaakt.

Belangrijke specificaties
Afmeting doorsnee 59 cm
Materiaal 3 mm
Reinigen ja zie Reinigen

Mocht je belangstelling hebben, je bent altijd welkom om te komen kijken en eventueel een exemplaar mee te nemen. Pinnen is mogelijk en mits deze op voorraad is.

Hij kan ook gratis verzonden worden naar ieder adres in NL.
Leveren naar België kan ook tegen een meerprijs van 7,50 euro.

De lever en productietijd bedraagt 3-5 werkdagen

 

Te koop bij Quarius
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@quarius.nl
www.quarius.nl
Marko 06-41719250

Extra info Flower of life

Flower of Life acryl wit 59 cm Quarius Limburg De Flower of Life, de bloem des levens, een prachtig kosmisch symbool voor in je woonkamer, kantoor of werkruimte. Deze Flower of Life is te koop en is uitgevoerd in diverse materialen in een dikte van 3 mm. De buitenafmeting is 59 cm diameter.

De code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum. Op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code besloten ligt binnen ons eigen DNA. Daarom is het een blauwdruk van de creatie.

Door met de heilige patronen te werken breng je een hogere frequentie in je leven, de code van de Flower of Life bevat eigenlijk alle wijsheid van het universum. Het herbergt de kennis van alle geometrische vormen die er bestaan en bevat alle informatie over de harmonische samenhang. Van muziek, licht, geluid, groeipatronen van planten mensen en dieren. De bewegingen van de planeten en de evolutie van alle sterren en sterrenstelsels volgen dit eenvoudige patroon en wordt als zeer heilig beschouwd. In de oude tijd bestudeerden de ingewijden de patronen die binnen in de Flower of Life symbool zitten. Het is aan ons of we deze oeroude wijsheid en kennis willen gebruiken of niet. De wijsheid die de Flower of Life bezit hebben wij allemaal. Stel jezelf open om die wijsheid weer toe te laten!

Het is een gemeenschappelijk symbool van vele spirituele en religieuze leerstellingen over de hele wereld. Het is een van de oudste heilige symbolen. Het is een geometrische vorm die is opgebouwd uit meerdere overlappende cirkels van dezelfde grootte. Er is een enorme hoeveelheid informatie en kennis die kan worden opgedaan met het begrijpen van de Flower of Life. Het wordt beschouwd als de heilige geometrie die oude religieuze waarde bevat en te vatten is geeft de fundamentele vormen van ruimte en tijd.

De oudste afbeelding van de bloem van het leven die de mens is de tempel van Osiris in Abydos, Egypte. Veel afbeeldingen worden ook gevonden binnen veel oude culturen in veel verschillende landen, waaronder: Israël, Turkije, Ierland en op nog veel meer plaatsen bijvoorbeeld zelfs in de Verboden Stad in Beijing.

Flower of Life acryl wit 59 cm detail Quarius Limburg Wat is de betekenis van de Flower of Life als heilige geometrie?

Bepaalde nummers hebben vanuit oude tijden een symbolische betekenis gehad in het dagelijkse leven. Vormen zoals driehoeken, zeshoeken en achthoeken worden beschouwd als een fysieke manifestatie van een getal. Hierdoor worden deze getallen gezien met een hogere vibrationele waarde vanwege het gegeven dat ze zichtbaar zijn in een vorm.

Leonardo da Vinci was zeer geïnteresseerd in dit symbool en bestudeerde zijn vorm en wiskundige eigenschappen. Hij was ook geïnteresseerd in de manier waarop de Flower of Life aansloot op de fysieke werkelijkheid en bewustzijn. Leonardo tekende de Flower of Life en stond bekend om het gebruik van de Gulden Snede van Pi in zijn kunst. Ook wel bekend als de Fibonacci spiraal die afgeleid is van het Flower of Life patroon. De reeks getallen die hier bij hoort: 0,1,1,2,3,5,8,13,21,34… is samengesteld nummer is samengesteld door het optellen van de 2 vorige nummers. Dit is bijzonder want deze wiskundige vergelijking komt terug in alle levende wezens en zelfs in ons Melkweg stelsel.