Cursus intuïtieve ontwikkeling

Cursus Spirituele Groei Medium Bianca Quarius LimburgCursus spirituele groei, ontwikkel je spiritualiteit, 8 avonden.

Ik start regelmatig nieuwe groepen op, mocht je willen deelnemen, geef je dan op! Volg mijn Facebookpagina Spiritueel Coach Bianca om de updates te volgen van nieuwe datums

Avondcursus spirituele groei, ontwikkel je spiritualiteit, 8 avonden. Ontwikkel je spiritualiteit, intuïtie en gevoel door Bianca de Jong

Om dichter bij jezelf komen heb je vaak wat stappen te zetten, te leren vertrouwen op je eigen intuïtie. In deze cursus spirituele groei, ontwikkel je intuïtie van 8 avonden leer je om te gaan waarnemen en invoelen op jezelf en de ander. Ik help je met deze cursus intuïtieve ontwikkeling om in je eigen kracht en gevoel te komen.

Dit is een avondcursus, 8 avonden van 19.00-21.00 uur.

De mensen die dit jaar hebben deelgenomen waren enthousiast over deze cursus.

“Jouw intuïtie geeft de richting aan in je leven”

Ben jij klaar voor een reis naar de kern van jouw intuïtieve creativiteit? In mijn krachtige spirituele cursus draait alles om het ontdekken van jouw intuïtieve kracht! Ontwikkel het heldere weten, het heldere voelen en zien dat al in jou zit.

Deze gewilde cursus, die ik aanbied voor een meer dan redelijke prijs, heeft de afgelopen jaren talloze mensen geholpen en geïnspireerd om hun intuïtieve spirituele talenten te ontplooien. En raad eens? Binnenkort start ik weer een nieuwe reeks lessen. Zou dit ook iets voor jou kunnen zijn?

Met meer dan 20 jaar ervaring als medium/coach, ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van jouw gevoelens en het bieden van inzichten over hoe je anderen kunt bijstaan vanuit jouw authentieke zelf, zonder enige voorkennis over de ander.

Iedereen draagt het potentieel in zich om anderen te leiden en te helpen – een reden waarom werken als coach of medium zo geliefd is, vooral voor degenen die hun oude pad willen loslaten en als coach verder willen gaan.

Het ontwikkelen van een sterke intuïtieve verbinding stelt jou in staat om anderen op een simpele, maar diepgaande manier te helpen. Mijn kracht ligt in het feit dat ik jou dit kan leren in slechts een paar lessen, gebaseerd op mijn nuchtere IK en jarenlange ervaring.

En weet je wat het mooie is? Het is voor iedereen mogelijk, dus ook voor jou! Stel je voor dat je aan je eigen IK kunt vragen hoe je de ander en jezelf verder kunt helpen. Een krachtige mogelijkheid die ik jou graag wil leren ervaren.

Ik geniet ervan om mensen deze verbinding te laten voelen. Je zult versteld staan van wat je voor anderen kunt betekenen. De lessen in deze reeks bieden een overvloed aan inzichten, en je zult al na les 3 een groei in jezelf opmerken.

Dit is geen ego-gedreven aanbod, maar een oprechte uitnodiging om te ontdekken wat er mogelijk is vanuit jouw eigen IK. Je hebt niemand anders nodig om het beste uit jezelf te halen.

Ben je klaar om bewuster te worden van jezelf? Dan is deze cursus absoluut iets voor jou!

Het omvat 8 lessen, waarbij elke week nieuwe inzichten aan bod komen.

Voor meer informatie, stuur gerust een bericht, bel me vrijblijvend, of neem een kijkje op www.mediumbianca.nl (gastenboek).

cursus intuïtieve ontwikkeling quarius limburg

In deze cursus intuïtieve ontwikkeling staat centraal, jezelf ontwikkelen door te leren luisteren naar je intuïtie.

Intuïtie helderziendheid en heldervoelendheid we zijn er allemaal mee geboren maar wat is het nu en hoe kan je het leren te gebruiken.

Is dit voor iedereen weggelegd? Ja we zijn er allemaal mee geboren.

In deze cursus kom je dichter bij dat gevoel, je hoeft voor deze cursus geen voor kennis te hebben.
Er zijn al vele mensen voor gegaan die deze cursus hebben gevolgd en er zijn ook klanten die voor zichzelf een grote klantenkring hebben opgebouwd en die dit ook als hun werk nu doen. De ene volgt de cursus om zichzelf te ontwikkelen de ander wil echt mensen helpen en ik probeer ook om naar ieder zijn persoonlijk te kijken waar meer uit te halen zit laat ik dan ook in de groep eruit komen.
Mocht je echter blokkeren wat ook vaker gebeurt wees dan gerust ook daar is iets op zodat je toch gaat leren te uiten wat je voelt. Kortom leuke cursus waar je zeker wat aan hebt

Neem contact op voor deze cursus intuïtieve ontwikkeling  

We starten iedere avond om 19.00 uur en eindigen om 21.00 uur ( kan iets uitlopen)

Inclusief water, thee en koffie.
Ik bied plek aan maximaal 4-5 mensen.

De kosten zijn 350 euro, bij aanvang van de cursus te voldoen.

Locatie; Pater Tilliestraat 21, 6325 AL in Berg en Terblijt. Dit is vlakbij Valkenburg en Maastricht.

Mocht je vragen hebben of jezelf willen opgeven, ik hoor het graag van je.

Bianca de Jong
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
+31 (0) 6 34968257
mediumbianca@gmail.com
www.mediumbianca.nl

Hieronder vertellen cursisten over de cursus

Marley-over-de-spirituele-cursus-bij-coach-BiancaMarly uit de groep van 29 september 2020
Lieve Bianca dank je wel ik heb een enorme groei doorgemaakt in mijn spirituele ontwikkeling door deze cursus intuïtieve ontwikkeling
Mijzelf te ontwikkelen door te leren luisteren naar mijn intuïtie.
Voor mij een weg naar een beter Leven.
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 

 

Daan over de cursus spirituele ontwikkeling Mijn ervaring over de cursus intuïtieve ontwikkeling 

Ik heb het deelnemen aan de cursus intuïtieve ontwikkeling als echt waardevol ervaren! Het heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht, en misschien nog wel belangrijker, ik heb de eerste stapjes geleerd om mijn gevoel serieus te nemen. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en inzicht in mezelf mede door de feedback die ik kreeg in de lessen.  Ik durf meer en meer te erkennen wat in mij vanbinnen leeft en dat ook te uiten.

Het cursusavonden waren momenten van rust, bij jezelf komen, nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten opdoen, er was ruimte en respect voor iedereen en ook zeker ruimte voor een grapje op zn tijd ..

Ik wil Bianca en de mensen in mijn groepje bedanken voor deze fijne ervaring!! Dank jullie wel!!

Liefs Daan

Elenora over de cursus spiritualiteit bij Coach Bianca de Jong LimburgVoor mij persoonlijk heeft deze cursus intuïtieve ontwikkeling enorm veel goede impact gehad. Door gebeurtenissen in mijn leven was ik onzeker geworden en twijfelde ik constant aan mijn gevoel. Door de fijne groep, duidelijke inzichten en uitleg van Bianca, en lessen uit de cursus ben ik weer op mijzelf gaan vertrouwen, op mijn gevoel, mijn intuïtie. Ik durf weer mijn echte Zelf naar voren te laten komen en te gaan staan voor waar ik in geloof. En vooral wat er door mij heen mag komen. Ik ben heel dankbaar dat dit op mijn pad kwam en heb deze kans dan ook met twee handen aangegrepen. Ik zou het zeker aanraden wanneer je voelt dat er iets mist, je jezelf verder wilt ontwikkelen, meer in je gevoel wilt komen of zelfs als je gewoon wat nieuws wilt proberen.

Liefs Eleonora