Cursus intuïtieve ontwikkeling

Cursus intuïtieve ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling

Ontwikkel je intuïtie en gevoel door Bianca de Jong
Om dichter bij jezelf komen heb je vaak wat stappen te zetten, te leren vertrouwen op je eigen intuïtie. Je leert in deze cursus ( 11 avonden ) om te gaan waarnemen en invoelen op jezelf en de ander. Ik help je met deze cursus om in je eigen kracht en gevoel te komen.

De mensen die in 2018 hebben deelgenomen waren enthousiast over deze cursus.

“Jouw intuïtie geeft de richting aan in je leven”
Cursus jezelf ontwikkelen door te leren luisteren naar je intuïtie (11 lessen)

Intuïtie helderziendheid en heldervoelendheid we zijn er allemaal mee geboren maar wat is het nu en hoe kan je het leren te gebruiken.

Is dit voor iedereen weg gelegd ja we zijn er allemaal mee geboren.

In deze cursus kom je dichter bij dat gevoel, je hoeft voor deze cursus geen voor kennis te hebben. Er zijn al vele mensen voor gegaan die deze cursus hebben gevolgd en er zijn ook klanten die voor zichzelf een grote klanten kring hebben opgebouwd en die dit ook als hun werk nu doen. De ene volgt de cursus om zich zelf te ontwikkelen de ander wil echt mensen helpen en ik probeer ook om naar ieder zijn persoonlijk te kijken waar meer uit te halen zit laat ik dan ook in de groep eruit komen. Mocht je echter blokkeren wat ook vaker gebeurt wees dan gerust ook daar is iets op zodat je toch gaat leren te uiten wat je voelt. Kortom leuke cursus waar je zeker wat aan hebt

Eerst bestond de cursus uit 5 lessen we beginnen nu met 11 lessen uit ervaring vonden de cursisten 5 lessen te kort ook vanwege dat het leuk was om de les te volgen. Het zijn nu 11 lessen de 11e les is een prive reading geven aan iemand van 30 minuten.

We beginnen op  8 oktober de volgende lessen zijn 22 oktober, 5 en 26 november, 10 en 23 december(let op de 23e is op een maandag, 7,14,21,28 jan 2020 de 11 les wordt samen ingepland.

Waar pater Tilliestraat 21 berg en terblijt van 19.00 tot max 21.30 uur

Max 6 personen kunnen deelnemen kosten 250 euro

Opgeven kan telefonisch, via mail of via messenger

Bianca de Jong
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt (Vilt)
tel 06-34968257
mediumbianca@gmail.com

Bianca de Jong
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt (Vilt)
tel 06-34968257
mediumbianca@gmail.com
www.mediumbianca.nl

https://www.facebook.com/mediumbianca/