“Een spiritueel consult brengt vaak helderheid in je leven”

Spiritueel consult limburg Quarius Bianca de JongEen spiritueel consult is er voor iedereen. Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder.
Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt.

Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen

De informatie die ik doorkrijg tijdens een consult komt tot me via jouw aura, jouw hogere zelf, maar kan ook van geleide gids(en) of van een dierbare die overleden is komen.

Ik kan vooraf niet bepalen hoe een consult verloopt. Door me af te stemmen op mijn Hogere ( Innerlijke) Zelf krijg ik informatie door die op dat moment voor jou van belang is. Door te vertrouwen op wat Hier en Nu goed is voor jou krijg je een soort blauwdruk van waar jij in het Hier en Nu staat.

We werken via verschillende methodes. O.a. met foto´s van overledenen, kaartleggen, maar ook door het opschrijven van jouw naam. Er zijn meer mogelijkheden, vraag er gerust naar  als je behoefte hebt aan meer informatie of een afspraak wilt maken voor een consult. 

Ik bied U de volgende opties om een spiritueel consult.

  • Een sessie van 60-90 minuten kost 75 euro
  • Als U met 2 personen komt voor een sessie zijn de kosten 90 euro voor 90 minuten

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Mocht je verdere informatie willen of een afspraak maken bel gerust

Groet Bianca
tel 06-34968257

Lees meer over mij