Holistisch Coach Limburg: Ontdek je authentieke zelf

Holistische coaching in Limburg, een inspirerende wereld van transformatie, bewustzijnsgroei waar ik je als ervaren holistisch coach begeleid, met passie, wijsheid en inspiratie op jouw reis naar totale zelftransformatie en erkenning van wie jij werkelijk bent, je authentieke zelf.

Het uiteindelijke doel is dat je spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek groeit om een dieper zelfbewustzijn te ontwikkelen en jezelf als authentiek individu te manifesteren in de wereld.

In mijn holistische benadering definieer ik zelfbewustzijn als de samenvoeging van “ik weet dat ik besta.” Het is een essentieel aspect van het menselijk bewustzijn, waarbij het innerlijke besef van geest en lichaam samensmelt met het bewustzijn van ons bestaan.

Wat is eigenlijk Holisme?

Holisme (Grieks: holos: volledig, geheel) is het idee dat de eigenschappen van een systeem (fysisch, biologisch, technisch, chemisch, economisch) niet afdoende kunnen worden verklaard door slechts de som van zijn samenstellende delen (componenten) te nemen. ‘Het geheel is meer dan de som der delen’.

Jij bent heel vanaf je geboorte, door onze levenservaringen en denkwijzen zijn we vaak onszelf verloren en leven volgens maatstaven van anderen. Hierdoor ontstaan veel onzekerheden, angsten, controle en perfectie! Alles zit gewoon in jou om een prachtig leven te manifesteren!

Ik help je als holistisch coach met Zelftransformatie 

Transformatie is de letterlijke verandering van je persoonlijkheid om een diepere connectie met jezelf te ervaren. Als holistisch coach maak ik samen met jou deze innerlijke reis naar de ware essentie van jezelf, op weg naar een authentiek leven.

Jouw innerlijke wereld ontdekken 

Met 20 jaar ervaring als holistisch coach ben ik zelf begonnen met de ambitie om mijn zelfbewustzijn te ontwikkelen. Mijn persoonlijke innerlijke reis vormt de basis van mijn coaching, waarbij ik je begeleid in jouw eigen belevingswereld om krachtige persoonlijke groei te bereiken.

Zelfbewustzijn is de sleutel tot zelfacceptatie 

Zelfbewustzijn is het ontwikkelen van jouw totale innerlijke wereld. Het vormt de sleutel tot volledige zelfacceptatie en stelt je in staat om je externe prestaties te synchroniseren met je innerlijke wereld. Als holistisch coach is mijn missie om je te begeleiden bij het ontwikkelen van dit bewustzijn.

Holistische Visie: Jij bent compleet goed zoals je bent

Mijn aanpak als holistisch coach is gebaseerd op een holistische visie, waarbij we werken aan spirituele, emotionele, mentale en fysieke groei. Deze visie erkent de allesomvattende verbondenheid van alle aspecten van ons leven, waarin alles met elkaar verweven is.

Het loslaten van het Ego Zelfbeeld 

Het oude ego zelfbeeld, dat vaak wordt gevormd door vergelijkingen, is een obstakel dat we samen doorbreken. Als holistisch coach help ik je een nieuw, helder zelfbeeld te creëren dat in lijn is met je authentieke zelf. We doorbreken oude patronen om te laten zien dat het oude zelfbeeld geen waarde meer heeft voor je toekomst.

Jouw persoonlijke Human Design Analyse 

We beginnen de ontdekkingsreis met een persoonlijke Human-Design analyse. Deze analyse biedt inzicht in jou als individu en helpt bij het vergroten van zelfkennis. Door te begrijpen welke bijdrage je authentiek kunt leveren en welke keuzes je kunt maken voor verdere ontwikkeling, krijg je een heldere handleiding voor je dagelijks leven. Lees meer over Human Design 

Holistisch Coach LimburgSpirituele groei: Ontdek jouw innerlijke leiding 

Spirituele groei is een aards proces dat intrinsiek verbonden is met je authentieke zelf. Het omvat het ontwikkelen van innerlijke leiding en het vertrouwen op je krachtige intuïtie. Als holistisch coach bied ik mijn 20 jaar ervaring aan om je te begeleiden op deze reis naar spirituele groei.

Mentale groei: Geef sturing aan je denken 

Mentale groei gaat over bewustwording van je keuzepatronen en het in balans brengen van intuïtie en denken. Als holistisch coach help ik je bewuste keuzes te maken over je denkwijze, normen, waarden en integriteit. Het doel is om je denken te sturen en bewust in het leven te staan.

EMOTIONELE GROEI: EMOTIONELE INTELLIGENTIE

Emotionele groei richt zich op het ontwikkelen van emotionele intelligentie. Het doel is om krachtige inzichten te verkrijgen in je emotionele reacties en interacties met anderen. Samen werken we aan het doorbreken van beperkende emotiepatronen en het vergroten van je grip op je eigen belevingswereld.

FYSIEKE GROEI: BALANS EN GEZONDE KEUZES

Alles komt samen in je lichaam. Holistische coaching bevordert fysieke groei door te streven naar balans, gezonde keuzes en voldoende rust.

MANIFESTATIE: REFLECTIE VAN JE INNERLIJKE WERELD

Mijn rol als holistisch coach is om je totaal bewust te maken van je innerlijke wereld, waarbij de externe wereld een reflectie wordt van je authentieke zelf. Alles wat zich manifesteert in je leven is een spiegel van je innerlijke wereld. Mijn missie is om je te helpen bij een krachtige totaalontwikkeling, zodat je jezelf als authentiek individu in de wereld manifesteert.

Hiermee ontdek je jouw unieke authentieke talenten waarmee jij de wereld om je heen kan gaan helpen en inspireren om hun doelen te gaan bereiken, dit leidt tot diepe voldoening in je leven! Zo is dat in alles, relaties, vriendschappen en allerlei andere netwerken, of als je zelf coach bent of ondernemer! Niemand is zoals jij! Jij Bent geboren met een unieke missie!

ONTDEK JEZELF: MOGELIJKHEDEN VOOR ONTWIKKELING

Wellicht zoek je momenteel inzicht, richting of oplossingen in je leven. Als je behoefte hebt aan een sparringpartner met een objectieve visie, kun je een enkele sessie boeken voor €85 per uur, inclusief BTW. Als je streeft naar totaalontwikkeling, bied ik een persoonlijk coachtraject van 6 maanden aan voor € 2413,96 inclusief BTW.

ONTMOET MIJ ALS HOLISTISCH COACH

Als deze benadering je aanspreekt en je persoonlijke groei wilt ervaren, maak dan een vrijblijvende afspraak. Tijdens onze kennismaking bespreken we jouw behoeften en doelen. Dit kan plaatsvinden op mijn kantoor in Berg en Terblijt of tijdens een wandeling in de natuur rondom Valkenburg, een van mijn passies.

Lees meer over mij op deze pagina.

Groet, Marko 06-41719250 info@quarius.nl

Ik verwelkom je graag in Onze Praktijk

Spirituele-praktijk-quarius-in-Limburg Holistisch Coach