Holistisch coach – Ontwikkel je zelfbewustzijn

Ik ben als holistische coach werkzaam in Limburg en degene die me als coach inmiddels kennen weten dat ik met veel passie, wijsheid en inspiratie, jou help met je totale zelftransformatie. Het doel is dat jij spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek groeit om je zelfbewustzijn te ontwikkelen en jij jezelf gaat manifesteren als authentiek individu in de wereld.

Vanuit deels intermenselijke wetenschap en een holistische visie kwam ik op onderstaande stelling definitie van het woord ‘Zelfbewustzijn”

Zelf = Ik
Bewust = Weten
Zijn = Bestaan

Kortom betekent dat “Ik weet dat ik besta”

Wat betekend transformatie?

Transformatie betekend letterlijk veranderen van je persoonlijkheid om een diepere connectie met jezelf te krijgen. Transformatie betekend een fundamentele verandering van je denkprocessen en verbinding maken je zelfbewustzijn. Transformatie is een innerlijke reis die ik als holistisch coach samen met jou maak naar de juiste vorm die bij je past, terug naar de essentie van jezelf, je authentieke zelf.

Holistisch coach LimburgJouw innerlijke wereld 

Een holistisch coach coach met ervaring, ik had 20 jaar geleden ook de ambitie om mijn zelfbewustzijn te ontwikkelen. Om mijn ware ik te ontdekken, te voelen en te beleven. Vanuit mijn eigen innerlijke reis die ik maakte en uit al deze ervaringen neem ik jou mee in je eigen belevingswereld om je als holistisch coach te helpen met een krachtige persoonlijke groei.

Jouw zelfbewustzijn?

De definitie van Zelfbewustzijn is zowel de beleving van wat er in iemands eigen geest en lichaam omgaat, als het besef van het eigen bestaan. Het is een van de aspecten van het menselijk bewustzijn.

Jouw zelfbewustzijn is jouw totale innerlijke wereld ontwikkelen is het ultieme doel, daar ligt de sleutel tot volledige zelfacceptatie

Jouw totale innerlijke wereld wordt aangestuurd vanuit je zelfbewustzijn. Jouw externe performance komt voort vanuit je zelfbewustzijn, dat zie je terug in je gedrag, in alles wat je doet, wat je voelt, de keuzes die je maakt, hoe je communiceert, hoe je handelt, wat je beïnvloedt en wat je uiteindelijk creëert. (Je doelen)

Daar is mijn missie als holistisch coach om met transformatie coaching jouw totale innerlijke wereld, je zelfbewustzijn, te synchroniseren met je externe performance.

Holistische visie

Om jouw innerlijke wereld te gaan stroomlijnen en optimaliseren werk ik als holistisch coach vanuit een holistische visie en help jou hiermee om spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek te groeien.

De holistische visie betekent niets minder dan dat je naar het allesomvattende kijkt. Holistisch stamt af van het Griekse ‘Holos’, wat staat voor ‘geheel’. Een holistische visie of holistische benadering gaat uit van het principe dat alles met elkaar is verbonden. Alles om je heen, alles in jezelf, is energie en energie verbindt. Het geheel is een systeem, en in een systeem is alles met elkaar verbonden.

We beginnen met jouw Ego zelfbeeld

Jouw oude ego zelfbeeld leeft en werkt nog vanuit vergelijkingen die je maakt en is constant op zoek naar de rol die je moet aannemen in je leven. Dit maakt deel uit van je innerlijke wereld en geeft nog veel onduidelijkheid over wie je bent.

Als holistisch coach help ik jou om een nieuw duidelijk zelfbeeld te creëren, een krachtig zelfbeeld wat echt bij je past en wat overeenstemt met wie jij echt bent. Dat is je authentieke zelf! Je speelt dan geen rol meer in je leven. Tijdens de synchronisatie met je authentieke zelf gaan we samen oude patronen doorbreken om jou te laten zien en voelen dat jouw oude zelfbeeld geen toegevoegde waarde meer heeft voor jouw toekomst.

En ja jij bent authentiek, jij bent een uniek persoon en niet te vergelijken met anderen! Ik maak jou als transformatiecoach bewust van dit nieuwe statement in je leven! Je kunt namelijk niet tot volledige bloei komen in je leven als je afgescheiden van jezelf leeft en werkt.

Een persoonlijke Human-Design analyse

Allereerst beginnen we met een persoonlijke Human-Design analyse om jou als persoon te identificeren zodat jij tot meer zelfkennis kan komen.

Zelfkennis is het vermogen om de eigen denkwijze, de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de eigen geest en van het eigen lichaam te kunnen inschatten en daar rationele conclusies uit te trekken. Het wordt ook wel ‘intra-persoonlijke intelligentie’ genoemd

Denk jij dat het leven maakbaar is? Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. Dit revolutionaire systeem gaat ervan uit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Met je geboortedatum, -tijd en -plaats geeft het Human Design-systeem een handleiding voor je dagelijkse leven. Je ontdekt op welke vlakken je een authentieke bijdrage kunt leveren en hoe je keuzes kunt maken die je verder brengen in je ontwikkeling.

Het is niet gebaseerd op geloof, maar is een logische wetenschap, een revolutionair systeem, dat je de mogelijkheid biedt om diepere kennis over jezelf te kunnen ontdekken.

Lees meer over Human-Design

Spiritueel groeien

Wie leidt jou door het leven? Spiritueel groeien is heel aards en maakt inherent deel uit van je authentieke zelf! Het is jouw innerlijke leiding, je krachtige intuïtie, waarop jij blindelings moet gaan vertrouwen. Het werkt echt magnifiek zodra je bewust wordt van deze normale menselijke eigenschap. Het bevordert je creativiteit, je waarnemend en invoelvermogen om in iedere situatie de lead te houden en voor de beste oplossingen te gaan zonder het belang van jezelf en die van anderen te verliezen.

Als holistisch coach bied ik jou 20 jaar ervaring op gebied van spirituele groei en leid je door dit ontwikkelproces waardoor jij deze nieuwe leiding volledig gaat accepteren.

Mentaal groeien   

Mentaal groeien is bewust worden van je keuzepatronen Het betekend dat je sturing kunt geven aan je denken, je gevoel, je emoties, je zintuigen, je lichaam en je bewustzijn. De focus bij mentale groei ligt op je mindset. Wat is jouw gedachte voordat je handelt en hoe is jouw inzicht voordat je reageert of spreekt?

Met holistische coaching help ik jou tijdens dit ontwikkelproces door je intuïtie en denken in balans te brengen. Beiden moeten in overeenstemming zijn voordat je een actie onderneemt.

Als holistisch coach maak ik jou bewust dat jij je denken kunt aansturen en hiermee bewuste keuzes kunt maken over hoe jij in het leven wil staan met o.a.

 • De normen die je aan jezelf stelt, welke norm hanteer jij in je leven?
 • De waarden waarvan uit je leeft of wil gaan leven, samen gaan we op zoek naar de juiste waarden voor jou. Een voorbeeld, ik ben in iedere situatie eerlijk naar mezelf dus ook eerlijk naar anderen.
 • Ontwikkelen van je integriteit om de afspraken met jezelf en anderen na te komen

Emotioneel groeien

Hierin is het doel met holistische coaching is dat jij emotioneel intelligent wordt en jij krachtige inzichten krijgt in je emotionele kijk op de wereld en de manier waarop jij omgaat met de emoties van anderen.

Emotionele patronen wie heeft ze niet? Er zijn voorbeelden genoeg, faalangst, beperkende gedachten, geen zelfvertrouwen, te veel controle, alles te perfect willen doen, jezelf niet goed genoeg vinden, elke emotie heeft invloed op je gedrag, communicatie, je zelfbeeld en uiteindelijk het doel wat je wil bereiken.

Door emotioneel te groeien krijg je meer grip op je belevingswereld en je totale leven. Je leert hiermee o.a.

 • Het hebben van een zelfbewuste houding
 • Emoties van anderen te interpreteren
 • Gedrag aan te passen
 • Zelfmotivatie
 • Doorzettingsvermogen te tonen in frustrerende situaties
 • Impulsbeheersing
 • Stemmingen te beheersen
 • In te leven in anderen
 • Stressbeheersing
 • Optimisme te tonen – de hoop niet opgeven

Fysiek groeien

Alles komt samen in jouw lichaam, je voelen, denken en emoties. Dit heeft effect op jouw totale zijn! Leven en werken vanuit balans, gezonde keuzes maken, voldoende rust nemen.

Manifesteren

Mijn doel met holistische coaching is dat jij totaal bewust wordt van je innerlijke wereld en de externe wereld in alles om je heen gaat zien als een spiegel van jouw innerlijke wereld. Echt alles is maar reflectie, in je leven, leiderschap of in je business. Wat zich in jouw innerlijke wereld manifesteert zie je namelijk als manifestatie van jezelf terug in de wereld om je heen.

Mijn misse als holistisch coach is om jou te helpen met een krachtige totaalontwikkeling van je unieke persoonlijkheid! Want jij bent uniek, authentiek en niet te vergelijken met anderen. Door jouw authenticiteit te ontwikkelen maak je een totale krachtige verbinding met je innerlijke wereld. Hiermee ga jij totaal geloven in jezelf, in je spirit en in wie je echt bent! Dat geeft jou een krachtig zelfbeeld, een identiteit, een compleet zelfbewustzijn, een krachtige intuïtie en een groei mindset waarmee jij altijd met een oplossingsgedachte de lead neemt in welke situatie dan ook.

Jouw innerlijke wereld manifesteert zich hiermee fysiek in de externe wereld als authentiek individu. Met een krachtige performance in je leven of business laat jij je dan leiden door je diepste zingeving (missie) en je kernwaarden. Dit komt dan tot uiting in je gedrag, in alles wat je doet, wat je voelt, de keuzes die je maakt, hoe je communiceert, hoe je handelt, wat je beïnvloedt en wat je uiteindelijk creëert. (Je doelen)

Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Misschien ben je momenteel op zoek naar een inzicht, een richting of oplossing in je leven en heb je behoefte aan een sparringpartner met een objectieve visie. Of wil je voor een totaalontwikkeling gaan en je leven transformeren.

Je kunt een enkele sessie boeken voor 85 euro per uur incl. BTW (Voor bedrijven is dit ex BTW)

Wil je meer voor een totaalontwikkeling gaan dan bied ik je een persoonlijk coachtraject aan van 6 maanden. De prijs die je hiervoor betaald is 1995 incl. BTW (Voor bedrijven is dit excl. BTW)

ik ontmoet jou graag als holistisch coach

Spreekt jou dit aan om persoonlijk te groeien? Maak een vrijblijvende afspraak! We gaan dan tijdens onze kennismaking samen kijken waar jouw behoefte ligt om te groeien en te ontwikkelen. Dit kan bij mij op kantoor in Berg en Terblijt of we kunnen ook samen gaan wandelen in de natuur rondom Valkenburg. (Dat is een passie van me)

Lees meer over mij op deze pagina 

Groet Marko
06-41719250
info@quarius.nl