Na vele vragen van klanten die op zoek zijn naar spirituele groei bieden wij nu ook de mogelijkheid om bij ons een coachtraject spirituele groei te doen.

Coachtraject spirituele groei is investeren in jezelf

Het is wel een investering van uw kant maar daar staat tegenover dat er veel aandacht op gebied van zelfkennis en persoonlijke groei tegenover staat. Spiritualiteit is een onderdeel van het leven zelf en brengt je terug naar binnen, naar je voelen en innerlijke kracht. De focus tijdens dit traject is leren te vertrouwen op je intuïtie en gevoel.

Spirituele groei is een stap die je zet in je leven om je te verbinden met je innerlijke kern. Om werkelijk te gaan vertrouwen op wie je bent en je spirituele vaardigheden te gaan inzetten om vanuit je gevoel de koers te bepalen. Spirituele groei maakt dat je gebruik gaat maken van je natuurlijke zintuigen, weten, voelen, horen en zien.

Het gaat om groeien van binnenuit en niet vanuit externe beïnvloeding

Coachtraject spirituele groei bij Quarius in Limburg Marko en Bianca zijn de 2 coaches die samen met jou dit coachtraject spirituele groei gaan doen.

Het unieke van dit coachtraject spirituele groei is dat beide coaches een deel voor hun rekening nemen. In een uitgebreide intake maken we een concreet plan van aanpak.

Spirituele groei is verbinden met je eigen essentie, met jouw ZIJN. Met erkenning van je eigen persoonlijkheid en je identiteit.

Dit plan is bij ons in de praktijk maar ook gedeelten kunnen online via ZOOM.

Inhoud van het coachtraject spirituele groei

 • Een spirituele, holistische analyse als basis van je persoonlijkheid.
 • 8-10 coachsessie in ca 6 maanden
 • Zelf leren waarnemen, vertrouwen op je gevoel en intuïtie.
 • Mindfulness
 • Contact maken met je essentie.
 • Creëren van balans en eenheid.
 • Aanleren van een spirituele tool die jezelf kan gaan gebruiken, kaartleggen, healen of readen. De keuze is aan jou
 • Leren oefenen en verbinden met je bewustzijn.
 • Leren in je kracht te staan en te gaan vertrouwen.
 • Leren creëren van een levensvisie en jezelf te coachen.

Met dit coachtraject spirituele groei leer je hoe je verbinding kan maken met het bewustzijn van jezelf. Ieder mens heeft een bewustzijn waar hij blindelings op kan vertrouwen.
Ieder mens heeft spirituele talenten, net zoals jij! Met spirituele groei leer je dus steeds meer jezelf kennen. Met holistische of spirituele groei leer je jezelf centraal te stellen met je eigen verantwoordelijkheidszin. Alles ontstaat vanuit je innerlijke kern waarin doordat alles vanuit je innerlijke kern gecreëerd wordt. Je komt meer in balans doordat je vanzelf andere keuzes leert maken. Keuzes maken zijn bepalend voor je leven, want bij iedere keuze geef je vorm aan je eigen toekomst. Met spirituele groei kom je in je kracht, in verbinding met jezelf. Met spirituele groei leer je te vertrouwen op je zelf en je eigen waarnemingen.

We trekken hier ca 6 maanden voor uit waarin we samen een aantal sessies plannen om samen te werken aan jouw spirituele groei. In de intake kijken we samen met wat jou ligt en waar we op gaan focussen dit jaar. Spirituele groei kan namelijk vanuit diverse invalshoeken ontwikkeld worden.

We werken ook veel met mindfulness Je krijgt regelmatig een chakra healing om de chakra’s in balans te brengen. Je kunt ook als je het leuk vindt een tool leren, kaartleggen of zelf leren healen met kosmisch energie. Dit is een leuk onderdeel omdat je met een tool zoals inzichtkaarten iets duidelijk kan maken.

Jouw basis en fundament.

Een uniek element is dat we jouw unieke fundament zichtbaar maken, een prachtig vertrekpunt om jouw authentieke persoonlijkheid zichtbaar te maken.

Het is een holistische persoonlijke analyse, op papier, ca 20-25 pagina’s krijg je vele inzichten over jezelf. Dit is een bijzonder document omdat het jouw uniekheid en authenticiteit zichtbaar maakt.

Je ziet bewuste en onbewuste aspecten van jezelf en hoe jij je het beste kan verbinden met de wereld om je heen. Je leert ook hoe je het beste met jouw eigen energie kan omgaan.

Soft Skills

Dit coachtraject spirituele groei draagt ook direct bij het ontwikkelen van je bewuste en onbewuste soft skills zoals:

 • Bewust Luisteren 
  Je leert vanuit je eigen essentie luisteren naar de ander. Echt luisteren met aandacht maakt dat je inzichten krijgt waarmee je de ander wellicht kan helpen als deze erom vraagt. Met echt leren luisteren leer je ook luisteren naar je jezelf toe. Wat verteld dit mij? Luisteren vanuit verbondenheid met jezelf. Luisteren zonder in te vullen, luisteren heeft een doel. Luisteren verbeterd relaties en door oprecht te leren luisteren maak je meer verbinding met jezelf.
 • Emotionele intelligentie
  Emoties zijn grotendeels verbonden met het verleden en niet met in het NU zijn. Emoties kunnen jouw blokkeren om vooruit te gaan in je leven. Emoties zijn verbonden met denkprocessen en niet met het gevoel. Wie een hoog EQ heeft, is goed in het (h)erkennen van emoties van anderen. En weet hoe hij/zij er best op reageert. Bovendien bewaren deze mensen ook de controle over hun eigen emoties. Met emotionele intelligentie leer je dus om met inzichten te werken i.p.v. je eigen emotie.
 • Eigen verantwoordelijkheid nemen
  Met spirituele groei leer je dat alles binnen je eigen verantwoordelijkheid valt. Doe wat je belooft, neem je eigen leven in handen. Toon dat je de verantwoordelijkheid aankan. En, essentieel: durf je fouten toegeven en ook verantwoordelijkheid te nemen als het even wat minder gaat.
 • Open minded zijn
  Deze soft skill sluit nauw aan bij ‘goed kunnen luisteren’. Respecteer de inbreng van anderen en durf je eigen overtuigingen in vraag te stellen. Wanneer je beseft dat je ongelooflijk veel kan leren van anderen, wordt het samenwerken alleen maar leuker.
 • Visie
  Wat is jouw levensvisie en wat wil je bereiken in je leven. Succes, wat betekent dat voor jou? Mensen met een duidelijke visie weten beter waar ze naartoe willen en komen er ook sneller. Door steeds vanuit je eigen waarden te handelen, bewaar je jouw integriteit. Dat wordt niet alleen door anderen geapprecieerd, maar maakt je zelf ook gelukkiger.
 • Coaching
  Door het beste uit jezelf te halen leer je ook om anderen te motiveren het beste uit hunzelf te gaan halen. Je bent jezelf steeds meer aan het coachen en motiveren. Je eigen doemscenario’s gaan plaatsmaken voor positieve vooruitgang. Je gebruikt het verleden als leerproces en niet meer iets waar je op terugvalt. Zie jezelf meer als levenscoach en de resultaten zullen volgen.

De totale kosten van dit plan zijn 1895 euro incl. BTW Mocht je een bedrijf zijn dan is dit exclusief BTW.
Je kunt met dit coachtraject spirituele groei ook zelf mensen spiritueel gaan coachen

Je bent altijd welkom om eerst een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten te plannen. Dat kan bij mij in de praktijk of via Zoom.

Neem gerust contact op voor verdere vragen bel of app met Marko +31 6 41719250 of Bianca +31 6 34968257