Cursus spirituele groei, leven vanuit een hoger plan en manifesteren 

Het leven heeft voor jou een hoger plan om een leven te leiden waarin jouw levensdoelen centraal staan. Deze cursus spirituele groei is bedoeld voor mensen die spiritueel willen groeien, zichzelf verder willen ontwikkelen en ook aan zichzelf willen gaan werken. Om de ballast te gaan loslaten en te gaan leven vanuit zelfacceptatie, vertrouwen en zelfliefde. Om jezelf te manifesteren in je leven om het juiste te doen en de keuzes te maken die werkelijk bij jou passen.

Cursus spirituele groei en manifesteren bij Quarius in LimburgJij bent uniek 

Jij bent uniek, geboren met een doel en dat ben jij! Op de dag dat je geboren bent heb je een zielsmissie meegekregen om je levensdoelen te halen. Om jezelf in de wereld te gaan presenteren zoals je werkelijk bent. Om vrij te zijn in jezelf en met vertrouwen en innerlijke daadkracht te gaan werken aan je levensdoelen. Verbinding maken met je zijn! Jezelf gaan accepteren zoals je werkelijk bent en je levenspad vanuit innerlijke besluiten gaan vormgeven.

Het unieke van deze cursus spirituele groei is dat je het in groepsverband doet en dat je samen doelbewust werkt aan je eigen persoonlijke doelen. Een doel hebben is belangrijk, waar wil je naar toe en wat houdt jou van het doel af? Zie deze cursus als een persoonlijk coachtraject maar dan in groepsverband.

Wijsheid 

Je krijgt in deze cursus spirituele groei veel (zielen) wijsheid en zelfkennis over jezelf. Je leert hoe jij jezelf kunt gaan manifesteren in je leven. Jouw spirituele groei staat centraal, hiermee kun jij je levensdoelen gaan halen. Iedereen is zelfverantwoordelijk voor zijn of haar leven. Het gaat erom dat je niets meer van de wereld om je heen gaat verwachten maar dat je consistent wordt in hetgeen van wat je van jezelf gaat verwachten.

Een mooie quote van Marianne Williamson geeft dat ook aan. Ego says, “Once everything falls into place, I’ll feel peace.” Spirit says, “Find your peace, and then everything will fall into place.”

In deze cursus spirituele groei leer je hoe jij je leven in balans kan krijgen. Je leert door spiritueel te groeien vanuit een hoger perspectief naar jezelf te kijken en de wereld om je heen. Jij bent uniek als mens, als ziel, als persoon en jouw levensdoelen hebben niets te maken met doelen van andere mensen. Wanneer je spiritueel groeit krijg je veel meer innerlijke balans waardoor dingen meer op zijn plek gaan vallen.

De wereld waarin jij leeft is meestal een reflectie van je innerlijke wereld, een mooie quote van T. Harve Eker geeft dat ook aan.

“Your outer world is a reflection of your inner world.”

Je spiritualiteit staat centraal in deze cursus spirituele groet maar dat is niet het enige wat jouw bewustzijn bevat. Jouw hoger zelf stuurt je ook aan om de juiste acties te zetten, om blokkades op te lossen in je leven zodat jouw energie van manifesteren kan gaan stromen.

Leven vanuit een hogere frequentie 

Leven en werken vanuit een hoger plan en je hoger zelf! Het betekent dat jij vanuit een hogere frequentie gaat leven om de juiste keuzes te gaan maken die aansluiten bij jouw persoonlijkheid om het leven te creëren waar jouw ziel je naar toe stuurt. Je gaat dus leren vertrouwen op je innerlijke leiding, je ziel en je Hoger Zelf. Je ziel wil zich alleen maar manifesteren en creëren om jou het leven te geven wat voor jou bedoeld is.

Hoger Zelf 

De ziel, jouw hogere Zelf is de beste coach die je je maar zou kunnen wensen. Het is daarom belangrijk bewust te leren samenwerken met jouw ziel, om gezamenlijk te werken aan jouw spirituele ontwikkeling.

Wat betekend om te leven vanuit een hogere frequentie en vanuit je Hoger Zelf

Ik heb van het Hoger Zelf een betekenis opgezocht in Wikipedia

Het hogere Zelf of kortweg het Zelf is onze eigenlijke kern, onze ziel, de bron van alle scheppende inspiratie. Het Zelf staat boven, en wordt niet geraakt door de stroom van gedachten en gevoelens, noch door de lichamelijke conditie. Het is het permanente centrum dat zich op het vlak van de persoonlijkheid uitdrukt in het ik en in verschillende kwaliteiten zoals liefde, wijsheid, verbondenheid, vreugde en kracht

Doelen van de cursus spirituele groei 

Ik deze cursus spirituele groei gaan we aan de slag met onderstaande kernwoorden, dit zijn allemaal aspecten om jouw hoger plan te laten uitrollen en verbinding te maken met jouw Hoger Zelf. Met deze facetten kun je jouw leven op de juiste manier inrichten. Door constant te leren afstemmen op je Hoger Zelf ga je vanzelf nieuwe keuzes maken die voor jou vanuit eigen liefde belangrijk zijn.

  • Liefde
  • Wijsheid
  • Verbondenheid
  • Vreugde en passie
  • Kracht
  • Vertrouwen
  • Consistent zijn
  • Persoonlijke levensdoelen

Besef dat jij de vormgever bent van je eigen leven

Je bent uniek en past niet in het beeld wat de wereld van jou verlangt. Ga voor jouw eigen meerwaarde in je leven, jij bent namelijk de creator van je eigen leven, niemand anders kan dat doen! Je hebt een eigen verantwoordelijkheid om de juiste keuzes te maken om de doelen te bereiken waarnaar jij verlangt.

Een persoonlijke analyse is inclusief 

In deze cursus spirituele groei zit een complete holistische persoonlijke analyse met een individuele coachsessie van 120 minuten waarin we samen aan de slag gaan met wie je totaal bent, jouw persoonlijkheid, je identiteit en je eigenschappen. Je leert op welke manier jij de beste keuzes kunt gaan maken in je leven. Ik werk hierin met een analyse tool vanuit Human Design. Je krijgt dan op ca 25 pagina’s te zien hoe jij in elkaar zit en hoe jij als unieke persoonlijkheid. Je wordt geboren met een doel en dat ben jij! En met dat doel kun jij je leven creëren en daarin jezelf manifesteren.  Lees meer over deze analyse op deze pagina.

Deze cursus spirituele bestaat uit 8 avond of dagdelen van ca 120 minuten. De cursus is voor volwassen maar ook jongvolwassenen vanaf 16 jaar zijn van harte welkom.

We starten op
Mocht je willen meedoen stuur dan een mail naar info@quarius.nl met je gegevens en je telefoonnummer. Of je stuurt een app naar Marko +31 (0) 6 41719250

De kosten van deze cursus spirituele groei bedraagt 595 euro inclusief BTW
(Dit is inclusief een holistische persoonlijke analyse met een individuele coachsessie van 120 minuten t.w.v. 195 euro)
Mocht je bedrijfsmatig willen meedoen dan is dit bedrag Exclusief BTW

Ik licht je deze cursus graag telefonisch toe of als je verdere vragen hebt zijn die ook natuurlijk welkom.

Groet Marko
+31 (0) 6 41719250
info@quarius.nl

 

Lees meer over onze andere cursussen

WORKSHOPS EN CURSUSSEN

Verwacht alles alleen van jezelf

Cursus persoonlijke ontwikkeling Quarius LimburgWat verwacht jij van de wereld om je heen? Jouw ziel verwacht niets van de wereld maar verwacht alles van jou! Als je iets van anderen verwacht is dat een emotie die vooruitgang blokkeert. Verwachten is dan een diepe miskenning over jezelf om je eigen identiteit en kracht niet te aanvaarden.

Ga met commitment met jezelf aan de slag en verwacht niets van iemand. Er is niemand zoals jij, bent uniek, je zult het alleen moeten doen, de juiste keuzes maken en acties zetten om jouw doelen te bereiken.

Ga met je spirituele groei en je bewustzijn aan de slag! Je komt er dan als snel achter dat je uniek bent en niet past in het beeld wat de wereld van jou verlangt. Ga voor jouw eigen meerwaarde in je leven, jij bent namelijk de creator van je eigen leven, niemand anders kan dat doen! Je hebt een eigen verantwoordelijkheid om de juiste keuzes te maken om de doelen te bereiken waarnaar jij verlangt.

Achter elke emotie die je hebt zit onnoemelijk veel zielswijsheid, daar hoef je dan alleen maar gebruik te gaan maken om de juiste keuzes te gaan maken om de juiste dingen te gaan manifesteren in je leven.

Maak contact met je hoger bewustzijn, jouw spirituele laag, om alles te overstijgen en jouw levensplan te overzien. Daar ligt jouw vrijheid! Blijf niet in de emotionele cirkels hangen om de bevestigingen te krijgen van de wereld om je heen. Kies voor je eigen unieke pad!