Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je weten waar je op dit moment staat? Of heb je behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen of andere (persoonlijke) zaken? Dan helpt een spiritueel consult je zeker verder. Een spiritueel consult geeft je informatie en inzichten over jezelf en over jouw situatie. Soms is het een bevestiging van iets dat je al langer bezig houdt maar waar je zelf niet zo goed zicht op krijgt.

Met die inzichten kun je vervolgens zelf aan de slag, maar het kan ook zijn dat het je rust geeft in jezelf i.v.m. een bepaalde situatie. Je krijgt als het ware een sleutel aangeboden waarmee je vervolgens zelf de deur kunt openen

De informatie die ik doorkrijg tijdens een consult komt tot me via jouw aura, jouw hogere zelf, maar kan ook van geleide gids(en) of van een dierbare die overleden is komen.

Ik kan vooraf niet bepalen hoe een consult verloopt. Door me af te stemmen op mijn Hogere ( Innerlijke) Zelf krijg ik informatie door die op dat moment voor jou van belang is. Door te vertrouwen op wat Hier en Nu goed is voor jou krijg je een soort blauwdruk van waar jij in het Hier en Nu staat.

Ik werk via verschillende methodes. Zo werk ik o.a. met foto´s van overledenen, maar ook door het opschrijven van jouw naam. Vele vragen hoe ik te werk ga. Ik wil vooraf geen informatie ontvangen. Ik ga eerst invoelen wat ik allemaal bij U waarneem dat kan verleden heden of wat nog gaat komen zijn. Als ik een vraag stel met ja of nee beantwoorden als je het namelijk al gaat invullen dan hoef ik het niet meer te doen dat zou jammer zijn voor beide toch.

Ik geef ook regelmatig een cursus intuïtieve ontwikkeling 
Deze cursus is bedoeld om dichter bij jou eigen gevoel te komen en erop leren te vertrouwen dat alles wat je waar neemt en voelt dat het ook zo is. Iedereen heeft een intuïtie alleen als je niet weet hoe je er mee om moet gaan of wat het is maak je er ook geen gebruik van. We beginnen eerst te leren om in jou eigen kracht en gevoel te komen en vanuit dat punt kun je weer gaan waarnemen voor de ander.Stel gerust je vraag als je daar behoefte aan hebt. Of neem contact op via het contactformulier.Liefdevolle groetBianca +31 6 34968257
Andere pagina’s