Kaartleggen Lenormand spiritueel consult

Met kaartleggen Lenormand krijg ik informatie door die een goed beeld geven van de levensfase waarin jij je bevindt en welke blokkades er kunnen spelen. Deze informatie helpt je verder met de levensvragen die je hebt en/of met andere belangrijke zaken die je bezig houden en waarop je zelf moeilijk een antwoord krijgt.

Kaartleggen Lenormand Limburg QuariusOok hier geldt dat de boodschappen die ik doorkrijg kunnen komen van jouw hogere zelf, maar ook van geleide gids(en) of van dierbare overledenen.

Van te voren is niet te zeggen hoe een consult verloopt. Vertrouwen op wat zich hier en nu aandient is belangrijk voor een goed verloop van het consult en voor wat voor jou op dit moment belangrijk is om een beter zicht op te krijgen.

Ook worden er regelmatig workshops en cursussen gegeven met de Lenormand Kaarten klik hier

De kosten voor een spiritueel consult met kaartlegging kost 50 euro en duurt ca  60 minuten. Je kunt ook zelf vragen meenemen.  Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je me bellen op 06-41719250

Groet Marko

Kaartleggen Lenormand een stukje geschiedenis

Mlle Lenormand: wie was zij en wat deed zij

De mysterieuze vrouw die op latere leeftijd als bijnaam “Sibylle van Parijs” kreeg, was een dochter van de welstellende lakenhandelaar, Jean Louis Lenormand en zijn echtgenote Marie Anne Gilbert. Haar ouders hielden zielsveel van elkaar maar er kwam abrupt een einde aan het geluk, want Marie-Anne was amper één jaar toen ze haar vader verloor. Haar moeder hertrouwde, maar heeft nimmer de dood van haar eerste man kunnen verwerken. Vijf jaar later volgde Anne Gilbert het graf van haar eerste geliefde. Het gevolg was dat kleine Marie-Anne al op zeer vroege leeftijd een weeskind werd die voor zichzelf moest zorgen.

Mll Lenormand werkte met meerdere waarzegtechnieken, zoals koffie en thee koppen, koffiedik, theeblaadjes, dromen, Griekse stokjes, waterlezen, spiegelkijken, handlijnkunde, astrologie en verschillende kaartspellen. Ze had steeds haar eigen set kaarten bij de hand en legde deze voor menige mensen met interessante resultaten. Ze voorspelde onder andere de val van Lodenwijk XVI en het uitbreken van de Franse revolutie. Doordat al haar voorspellingen steeds raak waren werd er steeds meer beroep gedaan op haar paranormale gaven.

Door haar groeiend succes besloot ze om samen met Madamme Gilbert een eigen praktijk op te richten. Deze was gelegen in de Rue de Tournin nr. 5, in Faubourg, St. Germain. De drukbezochte praktijk bracht haar naar de betere Franse kringen. Ze las de kaart van de eenvoudige burger tot de hooggeplaatste personen van Parijs en omstreken. De beroemdheden waren ondermeer: generaal Moreau, de prins van Talleyrand, Robbespierre, Murat, Lodenwijk XVIII, Marie-Antoinette, Tsaar Alexander de eerste, Napoleon en Joséphine de Beauharnais die later huwde met Napoleon. Door Robbespiere belandde ze zelfs in de gevangenis.

Lees  hierover meer op de pagina van kunst en cultuur