Energetische huisreiniging door Quarius

Door een energetische huisreiniging in je huis kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Een entiteit is een persoon die overleden is, maar die energetisch is achter gebleven op aarde. Vaak heeft de entiteit nog binding met de plek of een boodschap voor de bewoners. Het is noodzakelijk dit op te lossen zodat de entiteit naar het licht kan gaan. Voor ons is het heel belangrijk dat deze entiteiten verder gaan, zodat wij onze eigen ruimte kunnen innemen.
Contact wordt gelegd via helder weten, horen en voelen waardoor er een communicatie tot stand komt en de boodschap ontvangen kan worden.

Energetische huisreiniging Limburg QuariusHeel gevoelige mensen en kleine kinderen kunnen veel hinder ondervinden van deze energieën. Dit kan zich uiten in b.v. slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van zaken die onverklaarbaar zijn. Zo kun je het gevoel hebben dat er iemand achter je staat (terwijl je niemand ziet) of dat je een koude wind voelt waaien terwijl alle ramen en deuren dicht zijn. Bij sommigen gaat het licht of de radio van zelf aan. Allemaal zaken waar de gemiddelde mens zich niet prettig bij voelt.

Een analyse maken van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt heel goed om orde op zaken te stellen. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt, zoals helder voelen, weten en horen, wichelroede lopen en gebruik van de pendel. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, kun je hiermee aan de slag met als doel negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren cq contact te maken met de entiteit/overledenen.

De prijs van de energetische huisreiniging is afhankelijk van de grootte van het huis of bedrijf en de afstand die gereden moet worden. De tijd die de reiniging in beslag neemt is ook afhankelijk van de mate van de aanwezige negatieve energie. Voor een gemiddeld huis zal de reiniging ongeveer 1,5 tot 2 uur duren.
Daarbij werk ik het liefst met pontificaal wierook, zogenaamde kerkwierook. Deze is m.i. het meest effectief.

Kosten van een energetische huisreiniging

Voor een gemiddelde huisreiniging, een kleine of normale woning reken ik 150 euro Inclusief BTW
Mocht je een groter huis hebben, bungalow etc. dan zal dat nog wat duurder zijn!
Je mag natuurlijk ook elders kijken, geen probleem!

Dit is voor woningen in een straal van 10 KM rondom Maastricht, hierbuiten zal de prijs in onderling overleg zijn

Voor jou een rekensommetje, gemiddeld met reistijd ben ik 2-3 uur bezig a 50 euro per uur 
Materiaal kosten ca 5-10 euro, benzinekosten ca 10 euro en dan steeds in de wierook lopen, voor jou is dat eenmalig die wierook! 
Dan moet ik ook nog mijn BTW afdragen. 

Ik doe het natuurlijk graag en ik zie het voor mij ook als een taak. 

Voor verdere informatie of een afspraak maken bel of stuur een WhatsApp,  Marko 06-41719250