Maak contact met Moeder Aarde

Maak contact met Moeder Aarde

Moeder Aarde is de levende schepper en grond van jouw universum. Je bent bewoner van moeder aarde, Gaia genoemd. Je mag experimenteren met de krachten van een creatief wezen, je bent zelf de schepper van je leven.

Zorg goed voor een directe verbinding met Moeder aarde, het geeft je kracht om te leven in harmonie met planeet aarde en om weer te leren in de natuur van jezelf te staan en zo de manieren die je de afgelopen tijd eigen hebt gemaakt en niet resoneren met moeder aarde los kan gaan laten. Geeft de moed om verder te groeien naar je zielsbestemming en helpt om de verstarring die je hierin ondervindt los te laten waardoor er een volledige overgave aan je eigen natuur kan plaatsvinden.

In verbinding staan met de natuur is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Toch vibreren we allemaal mee op de energie van moeder aarde, die ons het leven en de natuur schenkt in al hun vormen. We zijn altijd verbonden met de natuur, ook al staan we daar niet elk moment bij stil. De energie en frequentie van Moeder aarde maakt je bewust van jouw plek op deze aarde en maakt duidelijk hoe jouw energie bijdraagt aan het grotere geheel.

Heb jij constant het gevoel dat je tijd tekort komt, of laat jij je leiden door wat er gebeurt op de wereld en vibreer je mee in angst,  somberheid of verdriet, zodanig dat het jouw leven en gekozen levenspad belemmert? De energie van moeder aarde laat je opnieuw aarden in de dynamiek van de tijdspanne waarin je leeft.

Belangrijk is om dagelijks te werken aan jouw contact met moeder aarde, aarden en gronden. Er zijn tal van oefeningen die je kunt doen, mocht je belangstelling hebben, in de praktijk hier heb ik diverse mogelijkheden.

Tags

#Grondonderdevoetenvoelen, #eenzachthart, #kunnenwennen, #veiligheid, #jethuisvoelen, #overvloed, #contactmetnatuurwezens, #vertrouwen #verbinding, #schepping, #liefdevoordenatuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.