Jouw authenticiteit

Jouw authenticiteit

Authenticiteit, hoe weet ik wat ik wil, ja, werkelijk wil. Hoe vind ik de kracht en passie om dat pad dan ook te volgen. Ben ik ook werkelijk in staat te luisteren naar deze stem die tot mij spreekt, via mijn hart, gevoel, lichaam, hele energie. Of houd ik mijn aandacht steeds naar buiten gericht en vraag ik me steeds af wat anderen ervan vinden. Pas ik me aan, aan wat ik denk dat een ander van mij wil. Mijn vader, moeder, kind of partner. Mijn buren, werkgever, leraar of student. Verlang ik er zo naar om erbij te horen dat ik bereid ben me te vormen naar wat ik bij een ander voel of zie. Ben ik bang om me te onderscheiden van de rest. In het stille deel van jezelf, daar is de plek waar de stem van jouw eigen diepste bron gehoord kan worden. Authenticiteit worden we teruggeroepen naar onze eigen waarheid, onze eigen bron. In de volledige wetenschap dat we niet zijn afgescheiden van het geheel, maar daar volledig en beweeglijk deel van uitmaken.

Authenticiteit vraagt erom dat je je vervult voelt in de AL Eenheid die jij bent.

Ga er maar aan staan. Helemaal durven zijn wie je bent. Geen maskers meer. Geen rollen die gespeeld hoeven worden. Authenticiteit helpt je om voor jezelf te staan, grenzen te stellen en ernaar te handelen. Het is zo gemakkelijk om iets te besluiten, terug te vallen of anderen te blijven plezieren omdat ze dat nu eenmaal zo gewend zijn.  Authentiek zijn helpt je om in je eigen energie te blijven zonder dat je in het Ego stapt of je omgeving tekort doet.

Authenticiteit helpt je om dualiteit los te laten zodat je kunt stralen in je eigen aanwezigheid. Laat zien wat voor prachtig wezen jij bent, zodat je vervolgens oprecht van jezelf kunt gaan houden. Het helpt je om afscheid te nemen van oude patronen en geeft moed het leven te leven. Onafhankelijk zijn van de mening van anderen. Je merkt dat een energetisch schild wordt geactiveerd dat het licht in balans houdt en ongewenste energieën buitensluit.

Welke verwachtingspatronen heb je nog van anderen, verwacht je teveel van jezelf of de mensen om je heen, of ben je geneigd jezelf te schikken naar de verwachtingen en meningen van anderen. Hoe wordt dat in jouw leven gemanifesteerd. Ontleen jij je eigenwaarde aan wat anderen van je vinden. Wil je je kinderen behoeden voor fouten die je zelf hebt gemaakt, als zij die fout moeten maken gebeurt het toch. Kinderen zijn op zoek naar hun grenzen om hun eigen authenticiteit vast te stellen.

#Volwassenworden, #liefdeontwikkelen, #zelfacceptatie, #geengoedkeuringnodighebben, #blijheid, #vrijheid, #alleenzijnzondereenzaamheid, #grenzenstellen, #oprechtheid, #bijjeeigenwaarheidblijven

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.