Een holistische persoonlijke analyse bij Quarius

Via complexe en geavanceerde technologie maak ik een analyse van jou als persoon. Deze  technologie is een revolutionaire synthese gebaseerd op genetische wetenschap en oude wijsheden, Kwantum fysica, Astronomie, Biochemie, Genetica, I-Tjing, Astrologie, Chakra-leer en Kabballa.

Deze analyse wordt samen met jou besproken in een sessie van ca 120 minuten

Zelfkennis is het vermogen om de eigen denkwijze, de mogelijkheden en de onmogelijkheden van de eigen geest en van het eigen lichaam te kunnen inschatten en daar rationele conclusies uit te trekken. Het wordt ook wel ‘intra-persoonlijke intelligentie’ genoemd.  Lees meer op Wikipedia over zelfkennis

Wat is een holistische persoonlijke analyse?

Hoe jij beslissingen maakt, en op welke manier je dat het beste kunt doen, is een waardevol inzicht. Door een holistische persoonlijke analyse te laten maken, krijg je veel informatie over je persoonlijkheid. Het is echte zelfkennis die jou inzichten geeft hoe jij werkelijk in elkaar zit, bijvoorbeeld qua energie. Je krijgt inzichten hoe jij emotioneel reageert, en hoe jouw talenten en eigenschappen bijdragen om een leven met voldoening te creëren. Met deze kennis uit deze holistische persoonlijke analyse kun je dingen op de juiste manier veranderen, om zo weer aansluiting te vinden in je leven.

Holistische-persoonlijke-analyse-bij-Quarius-Limburg Spirituele Coaching Aandacht aan jouw autoriteit.

Wanneer we het hebben over jouw autoriteit hebben we te maken met jouw innerlijk besluitvormingsproces. Misschien wel het belangrijkste dat we ooit over onszelf kunnen weten is, hoe we beslissingen kunnen nemen die voor ons werken in alle situaties. Ingebouwd in jouw potentieel is het middel hiervoor en als je  eenmaal de relatie met je autoriteit aangaat, verandert je hele leven op een positieve en succesvolle manier.

In de holistische persoonlijke analyse staat duidelijk:

  • Je beperkingen
  • Je sterke kanten
  • De voor jou beste beslisstrategie
  • Type en persoonlijkheid
  • Hoe kun je het beste jouw levensenergie gebruiken en hoe jij je het beste kunt verbinden met de wereld om je heen
  • Bewuste en onbewuste aspecten van jezelf

Plan een sessie en ik laat je met dit gegeven zien hoe je het beste met jezelf kunt omgaan.
Zodra je aansluiting vind bij je ware persoonlijkheid zal je veel kunnen loslaten en kunnen gaan leven waarvoor je hier geboren bent.

Mocht je hiervoor interesse hebben, geef dat dan duidelijk aan vooraf aan een afspraak ik heb namelijk enige gegevens van jou nodig.

Mocht je vragen hebben, neem contact met me op via 06-41719250 of info@quarius.nl

De prijs van deze holistische persoonlijke analyse

Kosten van deze analyse + ca 25 pagina’s, bespreken en reading 120 minuten kost 195 euro

Groet Marko