Communicatie en het openen van jezelf

Communicatie en het openen van jezelf

Alle communicatie gaat via de keelchakra, alles wat je voelt en ervaart in je lichaam wordt via de keelchakra geuit. Een energetisch belangrijk punt.

Communicatie is het openen van jezelf om je eigen waarheid te spreken en te beseffen dat de ander tegen wie je spreekt een spiegel van en voor jou is. Communicatie is het contact zoeken met het deel van jou wat zonder kennis is gevoed, je hoeft dit deel alleen te gaan openen en te gaan vertrouwen.  Je komt hiermee tot een deel van jou, in de stilte van jezelf, waar alle waarheid over jezelf ligt. Het licht van de waarheid communiceert met jou op een persoonlijke manier. Het spreekt tot jou in lichtdeeltjes die zichzelf voor jou op een specifieke manier zullen vertalen zodat jij ze zult herkennen en begrijpen. Dat is de schoonheid van communicatie, ieder zal zijn eigen visie van de waarheid of het antwoord op een vraag toevoegen. Op die manier zullen jullie in staat zijn om gezamenlijk een sterk fundament te bouwen.

Communicatie helpt je om je lot te ervaren en dat deel waarin jij gelooft, ook al lijkt t niet passend in de huidige situatie. Contact met lichtwezens en helpers wordt mogelijk. Er komt een moment waarin je als vanzelf zult weten wat je moet doen in een ogenschijnlijk onmogelijke situatie. Vertrouw op jezelf en dat wat intuïtief goed voelt.

Communicatie betekent contact maken met jezelf en met anderen, zodat wat je uitdraagt begrijpelijk wordt en in overeenstemming is met datgene wat je van binnenuit waarneemt.

Heb je op dit moment moeite met luisteren naar jezelf en naar wat je hart ingeeft? Kun jij in overeenstemming met je gevoel handelen?  De juiste communicatie slaat een brug tussen jou en al wat is en maakt het onmogelijke mogelijk. Ze geeft het gevoel van diep respect voor het leven en alles wat dit met zich mee brengt, zowel de leuke als de minder leuke dingen. Vanuit de werkelijke communicatie maak je contact met je innerlijke kern en werkelijke gevoel waar je op een andere frequentie komt, hierin liggen alle zintuigen verbonden met je zesde zintuig, horen, zien, ruiken en voelen.  Communicatie laat je dan ook met respect omgaan met anderen en leert je nog beter te luisteren naar je intuïtie en naar wat de ander te zeggen heeft.

De juiste communicatie laat je nooit is de steek en geeft het gevoel dat je er nooit alleen voor staat, ze laat je ademhalen en geeft rust omdat ze weet dat er vanuit allerlei dimensies hulp wordt geboden.  Ze helpt je om een manier van luisteren, zien, horen en ruiken te vinden die passend is bij jouw zielniveau. Dit schept compassie voor het zelf en daardoor met anderen.

#Sereniteit, #passendecommunicatie, #verenigingetHogereZelf, #ontwikkelingvanhogerevermogens, #zekerheid, #helderheidvanexpressie,, #groeimogelijkheden, #verfijningvandezintuigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.