Cursus persoonlijke ontwikkeling “Innerlijke groei van binnenuit”


Cursus persoonlijke ontwikkeling bewustwording Quarius LimburgDeze cursus staat in het teken van jouw individuele persoonlijke groei en samen jezelf ontwikkelen in groepsverband. De cursus wordt gegeven door Marko +31 (0) 6 41719250 of mail naar info@quarius.nl 

Het thema “Groei van binnenuit” staat centraal in deze cursus en is als rode draad verweven in allerlei thema’s die we deze cursus gaan doen.

Het betreft een cursus van 6 maanden. 

Om heel te worden en jezelf als eenheid te gaan zien zal je persoonlijk op diverse fronten moeten groeien om in balans te komen en jouw leven de juiste vorm kunt geven.

Je bent totaal goed zoals je bent! Door het leven zelf, je opvoeding en je levenservaringen ben je misschien te ver van jezelf afgedwaald. Iedereen heeft een bewustzijn die hij of zij kan ontwikkelen en daarmee kun je terug gaan naar je innerlijke kern en weer totaal worden wie je werkelijk bent. Door deze cursus persoonlijke ontwikkeling leer je contact te maken met jouw bewustzijn.

Zie deze cursus als een bewustzijnstraject.

Holistische betekenis 

Holistisch betekent dat er uit wordt gegaan van de essentie dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Iedereen, alles om je heen is verbonden en maakt onderdeel uit van een systeem. Elk systeem ontleent kenmerken aan de samenstellende delen maar ook de samenhang, ordening en de interactie geven hun kenmerken aan een systeem.

Holisme (Grieksholos: het geheel) is het idee dat de eigenschappen van een systeem (fysiek, biologisch, technisch, chemisch, economisch, enz.) niet kunnen worden verklaard door de som van alleen zijn componenten te nemen. Wikipedia

In deze cursus persoonlijke ontwikkeling staat jouw bewustzijn en spiritualiteit centraal

Jouw bewustzijn bevat allerlei lagen die je vanaf te geboorte hebt meegekregen en die je kunt ontwikkelen. Een spirituele laag, een mentale laag, een emotionele laag en een fysieke laag. Door deze lagen te ontwikkelen kom je beter in contact met je bewustzijn en ga je nieuwe doelen kiezen die vanuit balans en jouw bewustzijn gekozen worden.  

Aan deze onderstaande thema’s gaan wij samen een half jaar werken.

Spirituele groei  

Contact maken met je spiritualiteit, je intuïtie en gevoel. Helder weten, helder voelen, helder zien. Hoe je met inzichten kunt werken. Hoe maak je contact met je Hoger Bewustzijn. Met spirituele groei leer je jezelf, anderen of situaties transparant en oprecht waarnemen. 

Mentale groei  

Je kunt met mentale groei sturing geven aan je denken, je gevoel, je emoties, je zintuigen, je lichaam en je bewustzijn. De focus bij mental coaching ligt op je mindset. Wat is jouw gedachte voordat je handelt en hoe is jouw inzicht voordat je reageert of spreekt?

Emotionele groei

Emoties kunnen jouw innerlijke groei blokkeren, hebben invloed op jouw keuzes en bepalen in een groot deel jouw toekomst. We werken aan jouw emotionele intelligentie, jouw beperkende overtuigingen en het loslaten van je verleden.

Fysieke groei

Alle energieën komen samen in jouw lichaam, denken, voelen, emoties hebben allemaal een bepaalde imvloed op je gezondheid en de keuzes die je maakt om je lichaam gezond te houden.

Totale groei van binnenuit

Met deze cursus persoonlijke ontwikkeling ga je merken dat alle energieën gaan samenwerken en vooral je spirituele ontwikkeling gaat bijdragen aan de keuzes die vanuit je gevoel gaat maken. Je gaat leren uitspreken en creëren waarnaar jij verlangt in dit leven. 

De wet van aantrekking bestaat echt!

Het geloof is gebaseerd op de ideeën dat mensen en hun gedachten zijn gemaakt van “pure energie” en dat er een proces bestaat waarbij gelijke energie gelijke energie aantrekt waardoor een persoon zijn gezondheid, rijkdom en persoonlijke relaties kan verbeteren. Zie Engelse Wikipedia.

In de praktijk werkt het ook echt zo, effort, uitstraling, communicatie, en vanuit je eigen bewustzijn en vrijheid maakt dat je andere, betere dingen gaat aantrekken. Vooral ga je geloven dat jij een leven creëert waar je recht op hebt en wat je verdient. Toevaligheden waar je zelf hard voor gewerkt hebt zijn geen toevalligheden meer. Wat je uitzend krijg je vanzelf terug!

Deze cursus persoonlijke ontwikkeling bestaat uit:

7 Bijeenkomsten in 6 maanden
2 Persoonlijke coachsessies individueel van 60-90 minuten
Tussentijdse opdrachten maken

De groep bestaat uit maximaal 6 mensen

Jezelf ontwikkelen binnen een groep

Mensen ervaren in een groep ontwikkelen altijd heel fijn, vaak ben je complementair aan elkaar en je leert van iedereen vanuit verschillende invalshoeken.

De totaalprijs van deze cursus persoonlijke groei bedraagt 495 euro inclusief BTW. Voor bedrijven is dit exclusief BTW.

Deze cursus start in de week van 10 januari 2022, de datum van de eerste avond volgt nog.
Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar info@quarius.nl dan hou ik je op de hoogte.

Groet Marko

Mocht je liever een cursus intuïtieve ontwikkeling willen dan is de cursus van Bianca super leuk klik hier om naar die pagina te gaan.