Wat is heldervoelendheid?

Wat is heldervoelendheid?

Heldervoelend betekent ‘helder gevoel’. Het is misschien de meest nuchtere van alle intuïtieve geschenken. De meeste mensen gebruiken dagelijks heldervoelen. Dit lijkt erop dat je gevoelens je intuïtieve begeleiding geven. Gewoon om een veelvoorkomend voorbeeld te geven: je kunt een onaangenaam gevoel ervaren en je vervolgens intuïtief impulsen voelen om alleen maar achter je te kijken om te zien dat iemand je aanstaart. Neem nu een moeder die gewoon intuïtief aanvoelt als haar kind in gevaar loopt, je kunt voorbeelden genoeg vinden. Het is een aangeboren zintuig die je, als je dat wilt verder kan ontwikkelen.

Hoe helderzienden een intuïtieve begeleiding ontvangen:

Heldervoelende begeleiding valt meestal in een van de drie categorieën:

Onderbuikgevoel

Darmgevoelens zijn sterke emotionele reacties die bijna fysiek aanvoelen, bijvoorbeeld een gevoel van angst of een gevoel van opwinding. Een zinkend gevoel in mijn buik betekent dat iets niet goed afloopt of moet worden vermeden. Een opgetild, opgewekt gevoel in mijn buik betekent dat ik op de goede weg ben. Achteraf zal je laten zien dat buikgevoel met een reden verschijnt, vaak om je te waarschuwen voor iets of iemand. Gevoelens laten je heel snel voelen of je wel of niet van iemand houdt en vertrouwt:

Empathie

Empathie is een paranormaal geschenk. Het is het vermogen om de gevoelens van andere mensen op te nemen en te weten hoe het is om een andere persoon te zijn. Empathie kan een tweesnijdend zwaard zijn. Hiermee kunt u gemakkelijker in de schoenen van andere mensen stappen. Als je echter een empath bent, kun je als een spons zijn, emoties absorberen en voelen die niet van jezelf zijn. Heb je ooit overweldigende negatieve gevoelens die geen oorzaak lijken te hebben? Dan zou je de gevoelens van iemand anders kunnen voelen. Dit komt vaak voor bij mensen die heel gevoelig of HSP zijn. Het is eigenlijk een aangeboren talent als HSP er te leven, je hebt er alleen de nodige gereedschap voor nodig om er op de juiste manier mee om te gaan. Door met je onderbuikgevoel te gaan werken zul je al veel kunnen onderscheiden.

Fysieke sensaties

Heldervoelend spreekt ook tot u door sensaties in uw lichaam – zoals kietelen of druk.

Aangezien heldervoelendheid een van mijn sterkste gaven is, word ik voortdurend gestimuleerd door mijn gidsen door fysieke sensaties. Telkens wanneer ik afstem op de geest (praat met mijn spirituele gidsen of hoger zelf) en een reading doe, krijg ik een sterk tintelend gevoel aan beide kanten van mijn hoofd. Ik krijg ook een prikkelende sensatie op de top van mijn hoofd.

Hoe je je heldervoelendheid kunt ontwikkelen

Uw heldervoelendheid gebruiken om een andere persoon te lezen

Hier is een korte oefening die je kunt doen om je heldervoelendheid verder te ontwikkelen:

  1. Vraag een vriend om je een foto te laten zien van iemand die ze goed kennen (maar zorg ervoor dat je de persoon op de foto niet kent)
  2. Kijk in de ogen van de persoon en stem af op hun energie – hoe voelen ze zich op het moment dat de foto wordt genomen? Als dit de eerste keer is dat je bewust gebruik hebt gemaakt van je heldervoelendheid, kun je misschien gewoon een basale negatieve of positieve sfeer oppikken.
  3. Vraag jezelf af hoe deze persoon is als persoon. Stel jezelf de vraag of je de persoon vertrouwt.
  4. Zijn er nog meer dingen die de ogen van de persoon onthullen?
  5. Controleer nu met je vriend – hoe nauwkeurig was je?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.