Spirituele relatiecoaching

Relatiecoaching wordt afwisselend gedaan door zowel Marko als Bianca. Wij hebben de afgelopen 15 jaar dat we als coach werkzaam zijn al vele relaties voorbij zien komen in onze praktijk. Met spirituele relatiecoaching kijken we naar het geheel van jou als individu en ook het beeld wat jullie samen willen creëren. Ook voor mensen die geen relatie hebben en die dat graag willen gaan we aan de slag met het eigen zelfbeeld.

Relatiecoaching en optimaliseren van een relatie

Een relatie bevat vaak vele complexiteiten en zaken die zo gegroeid zijn. Met relatiecoaching ga ik als spirituele relatie coach samen met jou/jullie kijken waar dingen mislopen om zo de relatie te vernieuwen en tot een betere connectie en verstandhouding te komen. Een relatie bestaat voor een groot deel uit een individueel proces, namelijk de relatie met jezelf. Voor 80% sta jij zelf centraal in de relatie en de overige 20% bestaat uit vrijheid, liefde en vertrouwen.

Bij relatiecoaching staan de volgende diensten centraal:

 • Mensen, partners, vriendschappen die hun relatie willen optimaliseren
 • Singles, alleenstaanden die graag een relatie willen

Een jarenlange relatie heeft meestal ook weer vernieuwing nodig, ben je in een sleur beland en zoek je een stuk vernieuwing in de relatie of je bent bijvoorbeeld op zoek naar een diepere connectie in de relatie. Wil je samen aan de relatie werken of jij als individu opnieuw input leveren aan de relatie. Een fijne relatie is natuurlijk een samenspel van beide mensen.

Relatiecoaching relatie coach Limburg QuariusStel je voor je kent elkaar 1 jaar, 5 jaar, 10 jaar, 20 jaar of zelfs langer en je hebt zelf een bepaalde rol aangenomen in de relatie. Door de jaren heen kom je steeds meer tot inzichten met wat je wel wil en wat je eigenlijk niet wil. Dan beginnen de emoties en problemen te komen. Het is natuurlijk dubbel, op een moment heb je voor elkaar gekozen en was er een bepaalde vonk. Is deze vonk er nog of zijn jullie daar juist weer naar op zoek. Wat weet je eigenlijk van de ander?

Als relatiecoach kijk ik heel objectief naar de relatie en zie ook beide mensen als puur individu. Het doel is dat jullie elkaar in ieder geval gaan begrijpen en de juiste acties gaan zetten om de relatie weer te gaan vernieuwen.

Allereerst is het belangrijk dat jullie beide besluiten om eraan te gaan werken en dat jullie er allebei alles voor over hebben om de relatie te laten slagen. Commitment en aan jezelf willen gaan werken staan bovenaan tijdens dit programma.

Wat voor soort relatie zoeken jullie

Met relatie coaching gaan we samen op weg om uit te zoeken welke relatie jullie in elkaar zoeken. Wat zien jullie als meerwaarde van elkaar binnen de relatie en hoe pakken jullie dit aan. Er is maar vaak gebleken dat beide partners een ander beeld hebben van een relatie. Ik ga als spirituele relatiecoach werken aan jullie fundament!

Wat betekend een relatie voor jou?

Met relatiecoaching gaan we op zoek naar het evenwicht. Een volwassen liefdesrelatie vraagt een gezond evenwicht tussen autonomie en een gevoel van verbondenheid. Juist deze ‘autonomie in verbondenheid’ is het ideaal geworden in hedendaagse relaties: we willen vrijheid, maar we willen ons ook graag verbonden voelen met die ene ander. Welke betekenis geven jullie zelf aan de relatie. Ga dat eens als oefening voor jezelf formuleren.

Enige Highlights waar we met relatie coaching aan kunnen werken zijn

 • Gedrag en communicatie
 • Jullie beeld van een relatie en hoe is je eigen zelfbeeld
 • Onderscheid maken tussen voelen, denken en emoties
 • Loslaten van verleden en beperkende overtuigingen
 • Welke rol heb ik aangenomen in de relatie
 • Passie en verbinding
 • Vergeven van elkaar
 • Hoe zitten beide partners in elkaar als mens, zelfkennis vergroten
 • Samen een nieuw vertepunt bepalen
 • Elkaar vrijlaten en zelf vrij durven zijn

Als spiritueel relatiecoach gaan we samen werken aan individuele zelfkennis

Omdat voor een overgroot deel een relatie bestaat uit individuele inbreng is het belangrijk dat beide partners gaan werken aan zelfkennis. Want met zelfkennis kom je tot zelfacceptatie en ga je steeds minder reageren vanuit emotionele onderstromen die vaak de relatie ondermijnen.

Het kan heel waardevol zijn om van beide partners een persoonlijke analyse te maken. Daarin wordt veel duidelijk hoe je als persoon bent en hoe je in elkaar zit. Ook zie je dan vaak waarin je complementair aan elkaar bent en welke persoonlijke eigenschappen je hebt.

Lees meer over een holistische persoonlijke analyse

Liefde heeft veel definities

De interpretatie van liefde kan voor iedereen anders zijn. Mede door voorbeelden van het ouderlijk huis en opvoeding van het beeld van liefde verstoord worden voor bepaalde overtuigingen die men heeft over liefde en relatie.

Als relatiecoach ga ik graag met jou of jullie daarover in gesprek. Wat is jouw eigen beeld van liefde in een relatie en hoe zou het beeld van je partner zijn. Is dat bij jou bekend? Door persoonlijke inventarisatie en kijkend naar de conditioneringen die je meedraagt ga ik als relatiecoach het beeld van beide mensen analyseren en hiermee jullie helpen om weer te groeien in de relatie.

Wikipedia schrijft ook een aantal definities over liefde, misschien vind je het interessant om te lezen.

Ik ben single en juist op zoek naar een relatie

Spirituele relatie coach Limburg QuariusMet relatiecoaching gaan we werken aan jouw wet van aantrekking! In de praktijk werkt het ook echt zo, effort, uitstraling, communicatie en vrijheid in je leven maakt dat je andere, betere dingen gaat aantrekken. Wat is jouw eigen levenspassie? Hoe zend je jouw levenspassie uit naar de wereld om je heen. Jouw passie en zelfbeeld maken samen een spiegel naar de wereld die de wet van aantrekking heet.

Ik heb het al vaak genoeg meegemaakt dat mensen als het ware achter de geraniums zitten en denken die relatie komt vanzelf. Of mensen die steeds de verkeerde relatie aantrekken omdat ze hun verleden nog niet verwerkt hebben. Keer op keer een partner aantrekken die helemaal niet bij hun past. Of mensen die zichzelf op een verkeerde manier presenteren en daardoor juist geen relatie krijgen. Vraag jezelf natuurlijk wel af of je echt een relatie wilt en wat je ervoor over hebt. Als je een relatie wilt maar het eigenlijk niet echt wilt dan gebeurt het ook niet. Typisch de wet van aantrekking!

Met spirituele relatie coaching kunnen we gaan kijken hoe jij je eigen zelfbeeld hebt gecreëerd, wat weet je over jezelf en hoe kun je echt zijn. Zijn er echte toevalligheden? Of is het jouw toeval wat ontstaat. Hoe is jouw beeld over een relatie en hoe is het eigen zelfbeeld van wat je hebt gecreëerd. Alles komt altijd samen.

Met spirituele relatiecoaching gaan we aan de slag met jouw eigen zelfbeeld

Wie ben ik? Wat zijn mijn waarden? Wat zijn mijn drijfveren? Hoeveel zelfkennis heb ik? Hoe maak ik duidelijk wat ik zelf wil? Welke emoties, angsten en beperkende overtuigingen heb ik nog? Hoe eerlijk ben ik naar mezelf toe? Transparant zijn en liefde voor jezelf durven opbrengen. Heb ik een echte passie? Welke passie zoek ik? Waar moet ik gaan zoeken om aansluiting te vinden met de juiste mensen? Leg ik vanuit angst de lat te hoog?

Alles komt aan bod van jouw persoonlijkheid en hoe jij uit je comfortzone durft te gaan komen. Om samen te werken aan jouw performance en presentatie. En dat je vertrouwen gaat krijgen in jouw eigen zelfbeeld.

Ik ben natuurlijk zeer benieuwd wat er bij jou leeft en hoor graag jouw levensverhaal en wat je graag wilt bereiken in je leven.

Spirituele relatiecoaching als enkele sessie

Je kunt direct een samen of alleen een sessie boeken deze kost 75 euro voor 90 minuten

Spirituele relatiecoaching als maatwerk traject

Na een kennismakingssessie gaan we jullie of jouw doelstelling formuleren en wat we met elkaar gaan bereiken. We bepalen ook samen eventuele exit momenten waarin jij kan besluiten om te stopen of verder te gaan. Belangrijk is dat we een klik hebben met elkaar en het vertrouwen dat we samen aan de slag kunnen gaan.

Wij zijn beide spiritueel coach en bewustzijnscoach en hebben de afgelopen 10 jaar al vele relaties mogen begeleiden. Van vele klanten kregen wijn het advies om hier meer mee te gaan doen. Met spirituele coaching komen ook vaak de partners aan bod. Vaak nodig ik ze met een sessie uit om samen een nieuwe weg in te slaan. In het grote deel van spirituele coaching zijn ook vaak de partners en individuele persoonlijke groei verbonden aan elkaar. Er zitten vaak obstakels en problemen binnen relaties.

 • In een traject voor partners zitten natuurlijk gezamenlijke sessies maar ook zeker individuele sessies.
 • Met een individueel single traject gaan we specifiek werken aan jouw persoonlijkheid.

 

Neem contact op voor het maken van een afspraak of stuur een app naar ons voor verdere info, bellen mag natuurlijk ook.

Groet Marko en Bianca

 

Spirituele praktijk Quarius
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
info@quarius.nl
www.quarius.nl

Tel Bianca +31 6 34968257
Tel Marko +31 6 41719250

Meer info over ons

Spiritueel coach Bianca 
Bewustzijnscoach Marko 

Onze andere mogelijkheden van coaching 

Spirituele coaching 
Coachtraject spirituele groei 
Een holistische persoonlijke analyse 

Diverse cursussen en trainingen 

Cursus intuïtieve ontwikkeling
Cursus spirituele groei en manifesteren