Loslaten is vergeven

Loslaten is vergeven

Loslaten is de daad van het niet doen, van het niet vasthouden. Het is de totale overgave aan vertrouwen. Kan jouw geest zich de mogelijkheid voorstellen dat alles precies goed is zoals het is? Alleen jouw geest hierop vertrouwt zal hij zich openen en deze energie van loslaten binnenlaten in zijn strak geordende en ingekaderde wereld. Loslaten speelt zich namelijk af in de wereld van de geest, de wereld van het denken.

Als de geest kan worden bevrijd van zijn krampachtigheid, kan hij eindelijke ontspannen in de wetenschap dat hij geliefd is om wat hij is. Een prachtig instrument om je iets mee voor te stellen en om iets mee te creëren. Loslaten is de essentie van vertrouwen en dit wordt bereikt met een open hart dat bereid is alle oordelen, alle angsten en alle gevoelens van afgescheidenheid in zich te ontvangen. En slechts wanneer de hartfrequenties van onvoorwaardelijke liefde de gehele persoonlijkheid kunnen doordringen, zal de ontspanning een aanvang nemen en zullen zich nieuwe visioenen ontvouwen. De visioenen die ontstaan zijn dan vanuit een ontspannen lichaam, geest, gevoel en ziel.

Het sleutelwoord voor loslaten is vergeving. Vergeving van jezelf, van je eigen, zo jammerlijke verkeerd geïnterpreteerde zonden. Jijzelf bent de de enige jury en rechter geweest van je eigen ervaringen en hiermee heb je je eigen geest en ziel gevangen gehouden.

Loslaten is geen daad van de geest of het ego. Het is slechts je steeds verder openen voor de mogelijkheid dat alles perfect is zoals het is, inclusief jijzelf. Je hoeft niet langer gevangen te blijven. Je bent helemaal goed en veilig.

#loslaten, #thuiskomeninjezelf, #vrijheid, #ademen, #licht, #zuiverheid, #geduld, #acceptatie, #veerkracht, #compassie, #integreren, #ruimte, #speelsheid, #ontspanning, #flow, #vreugdeenzelfexpressie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.