Energetische healing bij Quarius

Een mens bestaat, behalve uit het fysieke, ook uit vele energielichamen. Door de inkleuringen uit het verleden, angsten en emoties zijn deze vaak uit balans gebracht. Bij een energetische healing mogen we werken aan een herstel van je energielichamen, de chakra’s en je aura.

Een energetische healing is een waardevolle behandeling en vaak door vele mensen wordt vergeten.

Zoals een masseur via je lichaam je opgehoopte spanningen kan weg masseren, kan iemand die jou een energetische healing geeft, je helpen om onnodige energetische ballast los te laten. Bovendien kun je leren om jezelf energetisch te beschermen. Dat houdt in dat je leert om de sferen, stemmingen en emoties weliswaar waar te nemen, maar niet over te nemen.

Energetische healing Limburg QuariusEen energetische healing geeft balans 

Een energetische healing is een techniek waarbij vaak met handoplegging energie vanuit het universum wordt gestuurd naar de plekken in het lichaam of de geest waar een onbalans is ontstaan. Mens spreekt wel van energieblokkades, die ervoor kunnen zorgen dat je chronisch moe bent, laag in je energie zit of vage lichamelijke klachten hebt.

We hebben eerst een kort gesprek over de reden waarvoor je komt. Daarna ga ik aan het werk: terwijl ik op je afstem, voel ik met mijn handen waar energetische ballast losgelaten wil worden.

Wat kunt U ervaren na de energetische healing: 

  • Herstel van balans in je energielichamen
  • Geeft innerlijke rust
  • Werkt aan het herstellende vermogen van jezelf
  • Ontladen van emotionele stress
  • Ruimt oude emoties op
  • Ontspanning
  • Hersteld de verbinding in jezelf

De kosten zijn 50 euro voor een energetische healing van ca een uur.

Deze behandeling wordt gegevens door Marko

Voor verdere informatie of een afspraak te maken bel of App met Marko 06-41719250

Spirituele praktijk quarius in Limburg Berg en Terblijt