Cursus Mindfulness op 5 september, het is 5 weken lang, je kunt kiezen uit een ochtendgroep of avondgroep. Deze cursus wordt gegeven door Marko

Mindfulness gaat over meer aanwezig zijn bij je ervaring van dit moment. Het gaat over aandacht hebben voor wat er nu is. In definitie van mindfulness worden 3 aspecten van deze aandacht benoemd die van belang zijn als we mindfulness beoefenen. Gerichte aandacht, Aandacht in het hier en nu en niet veroordelende aandacht.

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat mindfulness staat voor het helemaal wakker zijn en zonder (voor)oordeel kunnen waarnemen wat er in het hier-en-nu plaatsvindt.

In deze 5 avonden/ochtenden leren we met inzichten en opdrachten van thema naar thema te gaan en ons persoonlijk bewust te worden van wat we allemaal tegenkomen.

Het gaat erom dat je zoveel als mogelijk bewust wordt van wie je bent en hoe je handelt in het nu.

Deze cursus bevat per avond/ochtend een handleiding, oefeningen en een mindfulness meditatie de bodyscan die herhaaldelijk terugkomt. Ook kun je per mail of via de App feedback geven als je vragen tijdens de cursus hebt.

Je krijgt alle info per avond/ochtend mee

Je kunt je opgeven voor de ochtend of de avondgroep
Ochtendgroep van 10.00 tot ca 12.00 uur
Avondgroep van 19.00 tot ca 21.00 uur

Max 6 personen kunnen meedoen aan een ochtend of avondsessie

Data Donderdag 5 september, Donderdag 12 september, Donderdag 19 september, Donderdag 26 september, Donderdag 3 oktober,

Deze cursus in groepsverband kost 125 euro p.p. voor 5 avonden of ochtenden.

Indien gewenst kun je deze cursus ook geheel individueel doen, mail dan even voor de prijs.

Als je mee wilt doen geef dan duidelijk aan of je met een ochtendgroep of avondgroep wilt meedoen.

Stuur een PB of een App, je mag ook mailen. Ik stuur je dan een factuur voor deelname, het verzoek is dat je deze voor aanvang voldoet. Als je op de avond of ochtend zelf wil betalen geeft dat dan even aan.

Groet Marko

Locatie:
Pater Tilliestraat 21
6325 AL Berg en Terblijt
Tel +31 (0) 6 41719250
info@quarius.nl

Note: Deze cursus kan ook op locatie gegeven worden.