Gastenboek

Gastenboek

Welkom bij het gastenboek van onze praktijk quarius, wij hebben wegens een nieuwe site alles verzameld van de afgelopen jaren. Plaats gerust een berichtje over uw ervaringen, alvast hartelijk dank.

Een warme groet
Marko en Bianca

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
43 berichten.
Stephanie Olijve Stephanie Olijve uit Maastricht schreef op december 4, 2016 om 6:08 am:
Consult bij Bianca was helder, concreet en emotioneel. Ze spreekt de relevante punten aan en in het gesprek biedt ze zeer gerichte tools die je helpen je eigen inzichten te verbeteren. Bedankt Bianca!
Marianne Marianne uit Lanaken schreef op december 4, 2016 om 6:07 am:
Gisteren bij Marko geweest. Ik had een prijs gewonnen: een kaarlegging en een healing. Vanaf de eerste minuut dat ik binnen was was ik ontspannen. We hebben een heel fijn gesprek gehad voordat je aan de legging begon. Je hebt hiermee mijn ogen geopend, en mij verder op weg geholpen. De healing was super, deze heeft zelf nog na gewerkt toen ik in de auto zat. Was helemaal bibberig en had het verschrikkelijk koud. Maar toen dit weg was, voelde ik me zo licht als een veertje (ben ik dus helemaal niet). Ik voelde me gewaardeerd, blij, opgelucht, en nog een heleboel positieve dingen. Marko ik wil je bedanken voor alles wat je tegen me hebt gezegd, en voor alles wat je hebt gedaan! super!! Dank je wel!.
bjorn van golde bjorn van golde uit Maastricht schreef op december 4, 2016 om 6:06 am:
ik heb vandaag de cursus healen afgerond en het was weer heel leerzaam zeker hoe Marko de tijd neemt om alles uit te leggen kan het iedereen aanraden Marko super bedankt en tot de volgende keer